Girilmemiş Sınav
-
beyler ben bu peşembe hasta olduğum için okula gidemedim ve o günde fizik sınavı vardı :)
gerçek hastaydım yanlız ama hastaneye filan gitmedim evde geçirdim.
Şimdi o sınava girmem için ne gerekli, rapordan başka ne yapabilirim? (aile izmi vs??)
ya da nasıl o gune ait rapor alabilriim
şimdiden teşekkürler
-
hocana yalvara bilirsin aile izni olabilir sağlık ocağında tanıdığın varsa alırsın yoksa para verir gene alırsın muhtemelen
-
lisedeysen adilen gitse şahitlik ederekten konuşsa hallederler diye düşünüyorum
geçmiş için rapor almak herhalde mümkün değil artık
-
saglık ocakları gecmıs gun icin rapor vermıyorlar hocana yalvar bence baska caren yok
-
Ailen okul müdürüyle görüşsün yada hocayla hallolur sıkma canını olmadı etrafta vardır böyle parayla rapos satan elemanlar araştırırsın
-
sadece aile iznini bildiren kağıt olurmu çünkü eskiye ait rapor vermiolar sanırım
-
hocana diyeceksin durumu fakat hocanın yapacağı birşey yok yoklamalar aylık gidiyor milli eğitime gidip müdür yardımcınla konusacaksın durumu anlatıcaksın özel hastaneye gidip rapor yazırabilirsindaha sonra onu saglık ocagında damgalatıp okula goturebilirsin
-
sağlık ocağı raporun olsa bile çoğu okul belli başlı hastanelerden veya kendi fakültelerinin hastanelerinden rapor almanı şart koşuyor.tek çaren hocana yalvarman.