Giriş Sorunu Hk. Acil Yardım
-
Dostlar merhaba,
patates nickli arkadaşım "hacklenmiş üyelik olabilir" sebebi ile banlandığına dair uyarı alarak foruma giriş yapamıyor. Konu ile ilgili info@tahribat.com a mail atma çabası da sonuç getirmemiş; ilgili mail adresine mail gitmemektedir.
Sorun ile ilgilenebilecek bir arkadaştan yardım rica ediyoruz.
Not: Sorun çözüldükten sonra konuyu silebilirsiniz.
-
Yanlış yazılmış
destek@tahribat.com olmalıydı. Banlanma sebebi forumda bir sürü yıllardır login olmamış, konu açmamış kullanıcıların giriş yapıp hepsinin aynı konuyu açmasıydı. Üstüne üstelik bu konuların içeriğininde şüpheli olmasından kaynı banlandı.
kendisi tüm detayları yazsın, şifresini epostasını bir kontrol edelim.
-
destek@tahribat.com a da mail gitmiyor. Kontrol ederseniz memnun oluruz 🙏🏻
-
gamadam bunu yazdı
Dostlar merhaba,
patates nickli arkadaşım "hacklenmiş üyelik olabilir" sebebi ile banlandığına dair uyarı alarak foruma giriş yapamıyor. Konu ile ilgili info@tahribat.com a mail atma çabası da sonuç getirmemiş; ilgili mail adresine mail gitmemektedir.
Sorun ile ilgilenebilecek bir arkadaştan yardım rica ediyoruz.
Not: Sorun çözüldükten sonra konuyu silebilirsiniz.
Patates ekmistir heklenmistir he ne var siz kimsiniz..allah size bela vermis diye van golu canavari gibi nutuk okuyabilirim. Abooowww
TheErne tarafından 25/Ağu/24 23:43 tarihinde düzenlenmiştir -
sandman bunu yazdı
Yanlış yazılmış
destek@tahribat.com olmalıydı. Banlanma sebebi forumda bir sürü yıllardır login olmamış, konu açmamış kullanıcıların giriş yapıp hepsinin aynı konuyu açmasıydı. Üstüne üstelik bu konuların içeriğininde şüpheli olmasından kaynı banlandı.
kendisi tüm detayları yazsın, şifresini epostasını bir kontrol edelim.
Sayısız kez attığı mailler hala iletilmiyor malesef ilgili mail adresine. Sorun hakkında yardım talebimiz devam ediyor.
gamadam tarafından 02/Eyl/24 10:13 tarihinde düzenlenmiştir -
Ozelden yazdigim mail adresine mail atsin. Ben yardimci olayim.