Gita Öğrenmek İstiyorum Ama Bilgi Lazım
-
beyler bne gitar öğrenmek istiyorum ve bi ark. beraber özel ders alacak hoca felan aramaya başladık ama bana ne tavsiye edersinzi? vben gitar hakkında hiçbişey bilmeme. bas gitar elektro gitar klasik vs. bunlar hakkında ufak bilgiler verseniz baan çok iyi olur. sizce hangisini öğrenmeliyim. yanılmıyorsam birisi bana bas gitar öğren demişti eskiden herzaman her grupta ihtiyac bass gitara duylurmuş gibi bişey duymuştum heralde.. biraz beni aydınlatırmısınız.. sesimde iyi dğeil bu arada sadece çalmak siiyorum tabi bazı sesime yatkın pğarçalar var onları sölerim o ayrı
-
valla bir zamanlar bende heves sarmıştım bir ögrenci gitarı al ucuzundan vazgeçersen fazla masraf olmaz :)
inşallah beceririsin :)
-
1 gitarını kendin seçmelisin. ne çalacağına sen karar vereceksin
2 ROCK yada METAL müzik dinlemiosan saten bass gitar ve elektro gitarı kafadan ele
3 her grupta bass gitara mutlaka ihtiyaç vardır. GRUP = Davul + Gitar (Elektro) + Bass gitar klasik metallica grubu gibi. yani her grupta olamsı gereken 3 en önemli taş bass a ne kadar ihtiyaç varsa davul a ve elektroyada o kadar ihtiyaç vardır...
-
öncelikle gitarı gerçeten çalmayı isteyip istemediğine karar ver bi heves mi yoksa gerçekten istiyormusun.
sonra çok fazla pahallı olmayan -bence ilk ders alacağın hocaya danış - bir gitar al başlangıcın klasik gitarla olması her zaman daha iyidir. daha sonra ders alıcaksan zaten ilerletirsin ona göre kendine yeni bir gitar da alabilirsin. kendine bi yol çizersin elektrosu var akustiği var bi ton çeşidi var kendine göre bi tarzı seçer ona göre çalışırsın..
gitar hayatında başarılar :))
-
hmm bunlardan çıkardığım
1- İlk önce klasik gitar alıyorum
2- Sapı kalın olmayacakmış, en iyisi hocayla almak
3- heveslenip bi ton para yatırmaya gerke yok ucuzunda ama sağlam olanından alıyorum.. anlaşıldı. sağolun
-
ben ilk klasik gitarla başlamıştım
benim tavsiyem ney istiosan onla başla bass elektro , ben arklarım var direk elektro ile başlıyan ve ii ler
gittiğin yerden bol bol teknik öğren