Gitar Akor Arşivi
-
Selamlar arkadaşlar. Elinde gitar akorları olan arkadaşlar buraya eklerlerse güzel olur.
Aradığıma göre konu daha önce açılmamıştır;
dipnot(arkadaşlar paylaşım sitelerine upload ederek verirseniz daha güzel olur)
-
ilk paylaşım benden; içinde yalın,kenan doğulu felan var;
-
gitarpro filan indir o işini görür...
-
ya o zaten kurulu benm istediğim herkes elindeki akorları arşivleyip bi yerlere atsın,
gitar çalan arkadaşlara :P kolaylık, güzellik olsun...
-
Yaow Bırakın akoru Bana Bateri Notaları lzm :)
-
bence böyle uğraşmaya gerek yok nette bir sürü akor sitesi var :) he dersenki ben bu parçayı çok beğeniorum.beğendiğimiz parçaları paylaşalım yada bilmediğimiz yeni cıkan amatör parçaları hoş olur ozaman.ama bilinen şarkılar zaten nette var burda boşuna forum kirliliğine gerek yok derim :)
-
XsyNcmast3r bunu yazdı:
-----------------------------
bence böyle uğraşmaya gerek yok nette bir sürü akor sitesi var :) he dersenki ben bu parçayı çok beğeniorum.beğendiğimiz parçaları paylaşalım yada bilmediğimiz yeni cıkan amatör parçaları hoş olur ozaman.ama bilinen şarkılar zaten nette var burda boşuna forum kirliliğine gerek yok derim :)
-----------------------------forum kirligi lafı süper ötesi ya:) Ulen günde 100 lerce konu dönüyo forumda birbirinden ilginç şeyler söyleniyo böyle paylaşım konusuna gelip kirlilik diyosun :)
-
kivanchh bunu yazdı:
-----------------------------XsyNcmast3r bunu yazdı:
-----------------------------forum kirligi lafı süper ötesi ya:) Ulen günde 100 lerce konu dönüyo forumda birbirinden ilginç şeyler söyleniyo böyle paylaşım konusuna gelip kirlilik diyosun :)
-----------------------------çünkü öyle.
şarkı akorları isteyen adam zaten google'a girip şarkının adını yazarak istediğini bulabiliyo.
sen dahil kimse bu başlığa girip milletin akor arşivini indirip tek tek dosyalara bakmaz.
-
www.turkcemuzik.com aradığın herşeyi bulursun
-
Fuzz bunu yazdı:
kivanchh bunu yazdı:
-----------------------------XsyNcmast3r bunu yazdı:
-----------------------------çünkü öyle.
şarkı akorları isteyen adam zaten google'a girip şarkının adını yazarak istediğini bulabiliyo.
sen dahil kimse bu başlığa girip milletin akor arşivini indirip tek tek dosyalara bakmaz.
-----------------------------Evet hoca bencede gerek yok yani.
Ama bi bakiyim bendeki akor, tablara belki upload edip koyarim buraya :D