folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Gitar Çalan Program, Hatta Solo Atan :)

Gitar Çalan Program, Hatta Solo Atan :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek
    yaw salak bi düşünce geldi aklıma ama bir türlü mantığı kuramadım aslında bu fikrin sebebi benim ezik bi adama olmam :):) yok ben hep gitar çalanları kıskanmışımdır, çalamıyorumda ben o aleti daha doğrusu hiç elime almadın sıkılıyorum ben öle uğraşmaktan deli gibi...

dün gece düşünüyorum aklıma şöle salak bişe geldi, şimdi madem çalamıyorum programını yazayım şunun... ama mantığı kuramadım abi bi türlü yaa, şöle bişey düşündüm mesela bütün notaların seslerini akordu tam yapılmış bi gitardan kaydetsek bilgisayara sora mesela programa notaları girsek, programda girdiğimiz noraları ardı arkasına çalsa olabilirmi diye düşündüm?

aslında çok mantıksız gelmedi, ama nası olacak bi türlü onu kuramıyorum kafamda, düşünemiyorum yani tıkandım kaldım programcı arkadaşlar biraz tartışsak fikir alış verişi yapsak örnek 1-2 kod çıksın ortaya gerisi gelir diye düşünüyorum, tabii aranızda benim gibi gitar çalan adam sendromu olan varsa :)

anca gidersin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Synthmaster
    Synthmaster's avatar
    Erkek
    oyle bi program zaten var. hem ritm atip hem de solo calan. gercek bir gitaristtin caldigindan ayirt etmen cok zor ustelik.

Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı :))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek
    Synthmaster bunu yazdı:
    -----------------------------
    oyle bi program zaten var. hem ritm atip hem de solo calan. gercek bir gitaristtin caldigindan ayirt etmen cok zor ustelik.
    -----------------------------

nerde abi?
    en azından adını falan yazsaydın yaw?

anca gidersin...
Toplam Hit: 2081 Toplam Mesaj: 3