folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gitar Öğrenmek

Gitar Öğrenmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek
    arkadaşlar gitar öğreneceğim kursa felan gitmek istemiyorum çünük çok yavaş ve sıkıcı nasıl tutulur ayaklar üst üstte atılması felan abuk zubuk şeyler anlatıyorlar.Yani lafın özü elinde derme çatma kullanmadığı gitarı olacak Klasik gitar olabilr bana ödünç verebilr mi? Öğrenmek istiyorum abii yaa :)

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

hoca 40-50 lira bişe ödünç alıp ne yapacaksın.

yavuz öner miydi neydi herif güzel anlayıyor araştır kaparsın ondan kendini ifade edecek kadar. 

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

raffi arslanyanın bi sözü var ögrencisi hasan cihat örtere gitar fakirin piyanasudur.Gerçekten güzel bi söz söylemiş öncelikle herhangi bi müzik ögretmeni yada enstuman çalan birine gidip nasıl bi gitar alacagını sorman ardından piyasada dolu döküman var youtubeden öner yavuz yazıp dersleride izleyebilirsin

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Çok emek ister kardeş. Bi ara bende merak saldım. ama zaman ayıramadım. günde en az iki saat çalışman gerek.Eğer gerçekten çok ister ve zaman ayırabilirsen videolardan bişeyler kapabilirsin. Ancak en iyisi özel hocadan ders alman.

Naber la?
Toplam Hit: 825 Toplam Mesaj: 4