Gitar Ritim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ehuehehee
    Ehuehehee's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar, parçalara uygun değişik türde gitar ritim kalıplarını nereden bulabilirm... Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Falconeyd
    Falconeyd's avatar
    Erkek

ritmleri aslında şarkıları dinleyerek çıkartabiliosan çıkart öbürtülü ya izlemen lazım

yada birinin göstermesi  boswer ritmi hojam solo çalış 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi

muhtemelen klasık gtarcısındır ; flemenko ,halk rıtmı ,folk rıtmı ,vals bunları deniceksın hangısı gıdıyorsa sarkıya odur ıyı bı kulaga sahıpsen anlarsın

vurusları soruyorsan sana burdan bunu nasıl anlatım ?

mısal barıs manco genelde sarkılarında flemenko ve vals tarzı rtımler kullanırdı ( gtarda )

cem karacada ılgınctır folk rıtmını tercıh ederdı

bu sekılde cıkarabılırsın

bak al sımdı gtarı elıne

ac bır m.f.ö den bı hareketlı parca

daha cok Dm ile baslayan akorları sec daha kolay basarsın klavyeye

rıtmı yakalamaya calıs

hadi hadi ne bakıyosun

kolay gelsın

mimi " yim ben ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

anlatış tarzıda bi deişik olmuş...

ritim 4/2 vs gibi vuruşlarla başlar

biz gelibolu ankara van izmir karaman gibi vuruş tekniklerini öğrenmiştik...

mesela gelibolu nasıl oluyor>> aşağı yukarı aşağı yukarı vurcaksı... ge>aşağı.....li>yukarı....bo>yukarı..lu>aşağı...

ankara nasıl oluyor >>>aşağı aşağı yukarı. vurcaksın an>aşağı....ka>aşağı....ra>yukarı

izmir nasıl oluyıor >>> aşağı yukarı vurcaksın.... iz>aşağı...mir>aşağı...

van nasıl >>> aşağı vurcaksın van>aşağı.....

karaman nasıl oluyor >>>>aşağı yukarı aşağı ka>aşağı....ra>yukarı....man>aşağı

hepsinden 1 defa çalıp sürekli çalmaya başlarsın mesela sana bi ritim çıkartim bunlardan.....

ankara karaman gelibolu ankara çok kullanılan bi ritimdir. geliboluda Geyi yapıştırcaksın gitara vuruş. yapcaksın..

van gelibolu da yine aynı bu ritimle burcu güneşin biz aşkı meleklerden çaldık çalabilirsin çünkü ritim böyle

birde gelibolu gelibolu kullanılıyor.. 2. gelibolunun ge sini yapıştırcaksın. hani şak diye oturcak tellere elin....

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek
    www.gitarakor.com Burda bulabılırsın
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

KarakartaL bunu yazdı:
    -----------------------------
    www.gitarakor.com Burda bulabılırsın
    -----------------------------

akorlardan başka bişey bulamadım

daha çok aramak istiyorsan ehueheuhu> arama yap burda bulursun.... 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 8368 Toplam Mesaj: 6