folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Gitar Ve Ney Dersleri Elinde Olan Varmı

Gitar Ve Ney Dersleri Elinde Olan Varmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

arkadaşlar klasik gitar ve ney aldım evde pc başında kendi kendime yavaş yavaş öğrenmek istiyorum gitar ve ney görsel dersleri nerden indirebilirim ben bulamadım youtube vs svideo sitelerinde dersler var ama görsel eğitim olsun diyerekten hazırlanmış bi set falan  varsa daha sağlıklı olur

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

youtube.com selim ışık + öner yawuz = mygitar.com a bak orda bi kaç örenebiliceğin bişiler vardır + mydukkan.com da kitaplar mevcut ordan satın alabilirsin. ney le gitar ne alaka la :S

Living Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

internetten öğrendiğinle kursta canlı canlı öğrenmek birbirini tutmaz hocam. cok fazla bişey öğrenemezsin zaten  sadece heves öldürürsün okadar

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shadowjedi
    shadowjedi's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar klasik gitar ve ney aldım evde pc başında kendi kendime yavaş yavaş öğrenmek istiyorum gitar ve ney görsel dersleri nerden indirebilirim ben bulamadım youtube vs svideo sitelerinde dersler var ama görsel eğitim olsun diyerekten hazırlanmış bi set falan  varsa daha sağlıklı olur

-----------------------------
    hocam ney için en iyisi hocadan ders alman,altyapı oluşturmadan ney üflemen zor.

Takdire şayanı olmaz bu işin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

eyvallah hocalar

Toplam Hit: 892 Toplam Mesaj: 5