Gitar Ve Ney Dersleri Elinde Olan Varmı
-
arkadaşlar klasik gitar ve ney aldım evde pc başında kendi kendime yavaş yavaş öğrenmek istiyorum gitar ve ney görsel dersleri nerden indirebilirim ben bulamadım youtube vs svideo sitelerinde dersler var ama görsel eğitim olsun diyerekten hazırlanmış bi set falan varsa daha sağlıklı olur
-
youtube.com selim ışık + öner yawuz = mygitar.com a bak orda bi kaç örenebiliceğin bişiler vardır + mydukkan.com da kitaplar mevcut ordan satın alabilirsin. ney le gitar ne alaka la :S
-
internetten öğrendiğinle kursta canlı canlı öğrenmek birbirini tutmaz hocam. cok fazla bişey öğrenemezsin zaten sadece heves öldürürsün okadar
-
Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar klasik gitar ve ney aldım evde pc başında kendi kendime yavaş yavaş öğrenmek istiyorum gitar ve ney görsel dersleri nerden indirebilirim ben bulamadım youtube vs svideo sitelerinde dersler var ama görsel eğitim olsun diyerekten hazırlanmış bi set falan varsa daha sağlıklı olur
-----------------------------
hocam ney için en iyisi hocadan ders alman,altyapı oluşturmadan ney üflemen zor. -
eyvallah hocalar