folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gitardan Anlayanlar Lütfen Bakabilir Mi ?

Gitardan Anlayanlar Lütfen Bakabilir Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

Beyler elimde Yamaha Pacifica 012 war gitarı değiştireck kadar para yok elimde.. Manyetikler H-S-S. Gruptaki diğer ark.ın manyetikler H-H dolayısıyla baya bi ses farkı oluyor.. Sizce bu arayı kapatmak içn Humbucker ı EMG 81 ile mi değiştirmeliyim yoksa single görünümlü Humbucker alıp H-S-H mi kullanmalıyım.. Şimdiden yorumlar için teşekkürler bu arada H-S-H al diyenler çok pahalı olmayan ama sert ton alabileceğim marka önerirse sevinirim.

[img]http://www.comparestoreprices.co.uk/images/ya/yamaha-pacifica-012-bk.jpg[/img]

Yamaha Pacifica 012 de bulunan beyaz bölümü siyah bir parça ile değiştirmem mümkün mü ?

since 2005 // tbt
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackingo
    hackingo's avatar
    Erkek
    selam bende jackson gitar var amerikadan getirdim fazla çalmayı bilmiyorum almayı düşünürsen mail at onrclk@msn.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    h-s-h ne kardes o kadar garipki yardimci oliym diye geldim bisey cozemedim ton farki nasi tutmuyo onu bile anlamis diilim.saza bile elektrogitar tutturuyolarsa bence biraz daha dene derim ben manyetiklerini degistirmistim ancak istedigim sonucu alamadim buyuk beklenti sarsiyo

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
Toplam Hit: 743 Toplam Mesaj: 3