Gitardan Anlayanlar Lütfen Bakabilir Mi ?
-
Beyler elimde Yamaha Pacifica 012 war gitarı değiştireck kadar para yok elimde.. Manyetikler H-S-S. Gruptaki diğer ark.ın manyetikler H-H dolayısıyla baya bi ses farkı oluyor.. Sizce bu arayı kapatmak içn Humbucker ı EMG 81 ile mi değiştirmeliyim yoksa single görünümlü Humbucker alıp H-S-H mi kullanmalıyım.. Şimdiden yorumlar için teşekkürler bu arada H-S-H al diyenler çok pahalı olmayan ama sert ton alabileceğim marka önerirse sevinirim.
[img]http://www.comparestoreprices.co.uk/images/ya/yamaha-pacifica-012-bk.jpg[/img]
Yamaha Pacifica 012 de bulunan beyaz bölümü siyah bir parça ile değiştirmem mümkün mü ?
-
selam bende jackson gitar var amerikadan getirdim fazla çalmayı bilmiyorum almayı düşünürsen mail at onrclk@msn.com
-
h-s-h ne kardes o kadar garipki yardimci oliym diye geldim bisey cozemedim ton farki nasi tutmuyo onu bile anlamis diilim.saza bile elektrogitar tutturuyolarsa bence biraz daha dene derim ben manyetiklerini degistirmistim ancak istedigim sonucu alamadim buyuk beklenti sarsiyo
Toplam Hit: 743 Toplam Mesaj: 3