Gitme -Suçluyduk Onlara Göre. "2 Güzel Yazı Daha"

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

Suçluyduk onlara göre 

Tanrının hakim oldugu bu yüksek mahkemede ,ilk suçumuzdan yargılanıyorduk.İkimizinde suçu sevmekti.Tabi ki kimilerine göre.Sevmek suçtu ama bizim için değildi.Tanrı bile bunun farkındaydı.İlahi adalet yerini bulsun diye mahkeme kuruldu.Adalete inat bu suça tanıklık yapanlar daha ilginçti.Sanki sevgimize inattı herkez.Daha önce aşkımıza tanıklık yapan, kalemim ve kağıdım ,şimdi bu "suça" tanıklık yapıyoprlar.Herşey bize inat.Sanıklar zaten belliydi tanıklara inat.Seviyorduk birbirimizi herkeze inat..

Tanıklar birbir konusuyordu bu yüksek mahkemede,hakim bize bakıyordu bir yandanda.Melekler amal defterimizi dolduruyordu tanıkların ağzından çıkan sözlerle,yalan ve yanlış sözleri amel defterimize yazıyorlardı bizden habersizce.

Biz ikimiz ise konuştuk bu sefer.Birbirimizi karşılıksızca sevdiğimizi,gecelerce rüyalarımızda birbirimizi gördüğümüzü söylüyoruz "hakim bey'e" inat,seviyoruz biz birbirimizi kaderimize inat.Hakim bey zorluk çekiyordu kararı açıklamada.Dışarıdaki yağmura inat herkezin gözü "hakim bey'in" göz yaşlarında.O bile biliyordu sevmenin suç olmadıgın bize inat ,müebbet verıyordu adalete inat.

Gitme

Kalbimden cıkıpta dağlara ,taşlara haykırdıgım kelime "gitme".Bırakma beni,korkuyorum burda kötü insanların arasında.Bırakma beni burda.Sen olmadan yaşayamam.Terketme beni,karanlık dünyamda yalnız bırakma beni.Bütün kötülüklere inat kal yanımda.

İnan anlatamam sana içimdeki korkuyu,inan söyleyemem suan içimden gelenleri.Sadece "bırakma beni,gitme" diyecek kadar cesaretim var.Öldürücek beni bu içimdeki korku.Çünkü biliyorum ki sen gittikten sonra bir anlamı kalmicak yaşamamın.Bir hiç olarak kalıcam bu kötülüklerin arasında ve en kötüsü sen yokken fazla yaşayamicam.Lütfen gitme, bırakma beni..

Eğer ki seviyorsak biz birbirimizi neden peki bu gidişin?Gitme savaşalım herşeye inat,korkularımızla yüzleşelim herşeye rağmen.Bırakmayalım birbirimizi.Belediye mezarlıkları kabul etmez beni,ismimin yazdıgı bir taşım bile olmaz sen yoksun diye.Kimsesizler mezarlığına gömerler beni,gitme lütfen bırakma beni.

bunları bu gün yazdım umarım beğenirsiniz

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    neden bu konuya mesaj atılmamış :D

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek