Gittigidiyor Gibi Site
-
hacılar e-ticaret yapmam lazım, hem satıcıyı hem alıcıyı memnun eden site aranıyor
gittigidiyor satıcıdan çok komisyon alıyor + taksit yapıncadaücret çok artıyor
sahibinden'de alıcıya uymuyo taksite fiyat artıyo
hemalhemsat'ı sevdim peşin fiyatına taksit ama satıvıya komisyonu çokmuş
şöyle düzgün güvenilir site biliyorsanız bi söyleyiverin müridler, teşekkürler :) güvenilir olsun tabi
-
satmıcam alcam
komisyon az + taksit'de farkda az olan site
acill
-
güvenilir olanlarn hepsini yemişsin ki zaten.
başka site yok.
ebay'dan alırsın artık =P
-
hepsiburada.com ?
ürünler gayet ucuz
aralıklarla barfiks demiri ve telefon aldım tekinin kargoya 3 diğerine 1,5 TL verdim. + 2 gün içinde getirdiler.
ümraniye - güngören arası.
editcan: 2.el içinmiş la kendimi mal gibi hissettim neyse bilginiz olsun =)
-
2. el ilan sitesi bakıyorum hocam
ebay'da gittigidiyor gibidir
yokmudur başka :S
-
gittigidiyor.kom dan bi tane wireless aliyim dedim. Kredi kartına 29 havale ile 28 tl idi. Havale yapiiim dedim banka 25 tl masraf çıkardı bende abış gibi ortada kaldım. HAVALE YAPMA bişi alcaksan
-
Dark_Elf bunu yazdı:
-----------------------------
gittigidiyor.kom dan bi tane wireless aliyim dedim. Kredi kartına 29 havale ile 28 tl idi. Havale yapiiim dedim banka 25 tl masraf çıkardı bende abış gibi ortada kaldım. HAVALE YAPMA bişi alcaksan
-----------------------------ben hep havale yapıorm 70 felan verdim oldu 25 ytl ne alaka soymuşlar seni :D
-
sahibinden.com 'dan iki defa ürün aldım, bir defa da laptop sattım. memnunum. hatta satış sırasında bir pürüz çıktı. aradım şirketi, destekleri de çok hoşuma gitti. not bıraktım. 2 gün sonra şu saatte arayacaz dediler. aradılar da. öyle sallama bir şeye benzemiyordu
-
abi hangi banka hatırlamıyorum 42 TL istemislerdi benden havale için bi kere bombalıyodum bankayı sinirden :) Denildiği gibi birtek onlar var ayrıca E-Bay de komisyonun allahı var (%35)
-
Bankaya girip havale yaparsanız 100 TL bile alırlar. Bankamatikten ya da internet şubesinden yapacaksınız. En fazla 2 TL.