Gittigidiyor Hesabı Olan Lütfen Yardım
-
Arkadaşlar 2 ay önce Teknosa'dan aldığım HP Deskjet D1460 marka renkli yazıcımı satmak istiyorum acayip derecede paraya ihtiyacım var, renkli kartuş yarıya kadar dolu siyah beyaz full dolu.
Gittigidiyorda satacağım fakat kredi kartı istiyor ve benim kredi kartım yok hemen aklıma tarikatımızn çok değerli müridleri geldi çok acil paraya ihtiyacım var benim yerime gittigidiyor a ilan verecek mürid olursa çok sevineceğim artı kendisinede komisyon vermek istiyorum kabul ederse..
Garantisi falan hepsi içerisinde.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Saygılar..
-
Sahibinden.com'a ver. Bedava.
Not: GG hem ilan parası alıyor hem de komisyon alıyor. Biraz kötü yani. :/
-
ürün ucuz giderse sende satmak istemezsen kötü yorum yersin.
ayrıca kredi kart numarası ve cv istiyor yani sana kimsenin bu bilgiyi vereceğini sanmıyorum yani kart numarasını ve cv verince sen bu kartla alışveriş yapabilirsin.
-
berdush bunu yazdı:
-----------------------------ürün ucuz giderse sende satmak istemezsen kötü yorum yersin.
ayrıca kredi kart numarası ve cv istiyor yani sana kimsenin bu bilgiyi vereceğini sanmıyorum yani kart numarasını ve cv verince sen bu kartla alışveriş yapabilirsin.
-----------------------------
ben kredi kartını istemiyorum kendisi yapcak üyeliğinden kazanıdğı paradan isterse komisyonunu alıp bana parayı yollayacak bende yazıcıyı alan kişinin adresine postalayacağım..
Yani kredi kartı falan istemiyorum -
Funky_Punky bunu yazdı:
-----------------------------Sahibinden.com'a ver. Bedava.
BABA SAOL verdim sahibinden e inşallah talip çıkar zaten bu gidişle do.umu bile satmayı düşünüorm :D -
paradox bunu yazdı:
Funky_Punky bunu yazdı:
-----------------------------Sahibinden.com'a ver. Bedava.
BABA SAOL verdim sahibinden e inşallah talip çıkar zaten bu gidişle do.umu bile satmayı düşünüorm :D
-----------------------------Donun temis ise talibim (: