Gittigidiyor İyi Yolda
-
Gittigidiyor'un iş ortaklığı programını Adsense ile birlikte kullanıyorum. Adsense günlük 150 $ kazandırıyorsa GG 5-10 lira kazandırıyordu. Nedeni tıklama başına verdiği 0.05 TL değil tıklanma oranlarındaki azlıktı. Çünkü ürün reklamları ve birkaç markanın reklamı dışında ziyaretçinin ilgilisini çekebilecek reklam yayınlanmıyordu.
Hal böyleyken durumu anlatan bir maili GG'ye yolladım. Tıklama oranlarının az olduğundan üye sayımın ve gösterimimim bu orana göre fazla olduğundan kibar bir dille bahsettim. İş ortaklığımızın sürmesi için yayıncı olarak bana destek olmalarını istedim. Ne mi oldu?
1 hafta sonra GG'den yanıt geldi 0.05-0.06 olan tıklama oranım tüm sitelerim için 0.084'e yükseltildiğini bildirdiler. Üzerine bir de alta yapışan reklam kodunu önerdiler. 0.084 bilmeyen arkadaşlar için düşük bir rakam gelebilir. Ancak bu çoğu Adsense tıkından çok daha iyi bir rakamdır. Böylece aylık 1000 TL.'ye yaklaşan bir GG gelirini de apartmış oldum (hilesiz).
Gittigidiyor'un Adsense ve diğer reklam ağlarına göre artıları:
1. Yayıncılarıyla ilgililer
2. Banlasalar bile içerdeki rakamı ödüyorlar.
3. Yayıncı sorunlarına ekstra çözümler üretiyorlar.
4. Gereksiz yere banladıklarını görmedim. Sadece üye sayısı handikapları var.
5. 468'lik dikey geniş reklamı gerçekten iyi tıklanma yakalıyor.
6. Haftalık ödeme yapıyorlar. Her Cuma ödeme günüdür.
Gittigidiyor'u tebrik eder reklam ağını çeşitlendirmesini umarım.
Not: GG'den bir maaş kadar para kazanmanız için 10-20 bin tekil ziyaretçili, p*rno, w*rez olmayan siteniz olmalı. Yasal hitiniz olursa parayı mutlaka kazanırsınız. Köprübaşındaki Delidumrul siz olursunuz.
-
Son gunlerde herkes gg hakkında olumlu şeyler söylüyor :)
-
bu arada not düşim gg nin reklam ortaklıgına katılmanız için sitenizin min. 1k tekil alması lazım yoksa kabul etmiyolar
tecrübeyle sabit
ayrıca eskiden splash tarzı reklamlara izin veriyolardı artık vermiyorlar buda gg nin - yönlerinden biri
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------
bu arada not düşim gg nin reklam ortaklıgına katılmanız için sitenizin min. 1k tekil alması lazım yoksa kabul etmiyolar
tecrübeyle sabit
ayrıca eskiden splash tarzı reklamlara izin veriyolardı artık vermiyorlar buda gg nin - yönlerinden biri
-----------------------------Evet belli oranda oturmuş bir site olması gerekiyor. Splash yasaklandı. Yerine talep edersen alta yapışan vitrin reklam gönderiyorlar.