Gittigidiyor Para Uçtu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Gitti gidiyordan bu ayın başında mangal aldım kırık geldi satıcıya gönderdim iade geçildi ama daha paramı alamadım

neyse atm kartıyla 3D ödeme yapmıştım daha gelmedi diye durmadan şikayet gönderiyordum bugün müşteri hizmetlerini aradım hesap hareketlerinden bulacaklardı önce ödemeyi 

amk hesap hareketlerinden tutar uçmuş amk kredi kartı full dü zaten iyi hatırlıyorum ama kredi kartına sanal karta nereye baktıysam göremedim

hatta tarih bazında arayım dedim 11 nisan sipariş görünüyor ama 11 nisanda hesaplarda 11 nisan namına birşey yok

anlamadım gitti amk

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Gittigidiyorda değil ama normal alışverişte geçen aynı şeyi yaşadım, sondan ikinci işlemdi, atmye taktım son 10 işlemde görünmüyor, döküm aldım orda da yok. Vakıfbank.

sigara değil, balık olan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek

benim de 2 ürün iadesi vardı ikiside yansımadı ekstrede de yazmıyor, bonus benim de.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

iade tarih aralığını kontrol edebilrsin

benim işlemim 9 günde iade olmuş.

2-3 kez iade aldım bir problem yaşamadım tek problem 8-10 gün parayı karta iade etmiyorlar.

http://picturf.com/i/6c9

siyahbereli tarafından 30/Nis/14 13:11 tarihinde düzenlenmiştir

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı

iade tarih aralığını kontrol edebilrsin

benim işlemim 9 günde iade olmuş.

2-3 kez iade aldım bir problem yaşamadım tek problem 8-10 gün parayı karta iade etmiyorlar.

http://picturf.com/i/6c9

ahahahahahlskadlakd

verdiği 1 kuruş bonusu da geri almış şerefsiz banka (:

fdar

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Gittigidiyor zaten ilanlardan aldığı komisyonlardan para kazanmıyor.Milletin parasını kendi kasasında tutup, parayı işletiyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    perize
    perize's avatar
    Erkek

iade para için önce ürünü geri alan satıcının onay vermesi gerekiyor eğer satıcı kendine tanınan süre içinde onay vermezse sistem onay veriyor ve ödemiş olduğunuz para hesabınıza iki iş günü içerisinde ( hafta sonuna rastlarsa bu süreler uzuyor ) yatırılıyor..Şu ana kadar farklı nedenlerden dolayı 3 sefer geri iadem oldu ve ödemiş olduğum ücret hesabıma geri iade edildi..Sorun yaşarsan müşteri hizmetleri ile görüş olmadı tüketici hakları..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

bu arada unutmuşum para geldi :)

bilişim aş diye bir kuruluş var bu askıda kalanları düzenliyor 1 telefonla hal ettiler saolsunlar

atm kartında iadede sıkıntı olursa aklınızda bulunsun

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 1237 Toplam Mesaj: 8