Gittigidiyor Para Uçtu
-
Gitti gidiyordan bu ayın başında mangal aldım kırık geldi satıcıya gönderdim iade geçildi ama daha paramı alamadım
neyse atm kartıyla 3D ödeme yapmıştım daha gelmedi diye durmadan şikayet gönderiyordum bugün müşteri hizmetlerini aradım hesap hareketlerinden bulacaklardı önce ödemeyi
amk hesap hareketlerinden tutar uçmuş amk kredi kartı full dü zaten iyi hatırlıyorum ama kredi kartına sanal karta nereye baktıysam göremedim
hatta tarih bazında arayım dedim 11 nisan sipariş görünüyor ama 11 nisanda hesaplarda 11 nisan namına birşey yok
anlamadım gitti amk
-
Gittigidiyorda değil ama normal alışverişte geçen aynı şeyi yaşadım, sondan ikinci işlemdi, atmye taktım son 10 işlemde görünmüyor, döküm aldım orda da yok. Vakıfbank.
-
benim de 2 ürün iadesi vardı ikiside yansımadı ekstrede de yazmıyor, bonus benim de.
-
iade tarih aralığını kontrol edebilrsin
benim işlemim 9 günde iade olmuş.
2-3 kez iade aldım bir problem yaşamadım tek problem 8-10 gün parayı karta iade etmiyorlar.
siyahbereli tarafından 30/Nis/14 13:11 tarihinde düzenlenmiştir -
siyahbereli bunu yazdı
iade tarih aralığını kontrol edebilrsin
benim işlemim 9 günde iade olmuş.
2-3 kez iade aldım bir problem yaşamadım tek problem 8-10 gün parayı karta iade etmiyorlar.
ahahahahahlskadlakd
verdiği 1 kuruş bonusu da geri almış şerefsiz banka (:

-
Gittigidiyor zaten ilanlardan aldığı komisyonlardan para kazanmıyor.Milletin parasını kendi kasasında tutup, parayı işletiyor.
-
iade para için önce ürünü geri alan satıcının onay vermesi gerekiyor eğer satıcı kendine tanınan süre içinde onay vermezse sistem onay veriyor ve ödemiş olduğunuz para hesabınıza iki iş günü içerisinde ( hafta sonuna rastlarsa bu süreler uzuyor ) yatırılıyor..Şu ana kadar farklı nedenlerden dolayı 3 sefer geri iadem oldu ve ödemiş olduğum ücret hesabıma geri iade edildi..Sorun yaşarsan müşteri hizmetleri ile görüş olmadı tüketici hakları..
-
bu arada unutmuşum para geldi :)
bilişim aş diye bir kuruluş var bu askıda kalanları düzenliyor 1 telefonla hal ettiler saolsunlar
atm kartında iadede sıkıntı olursa aklınızda bulunsun