Gittigidiyor Reklam Sayımı
-
adsense'in ölümüne reddetmesi üzerine gittigidiyordan reklam almak istedim ve kabul edildi. tıklama başına başlangıçta 5 kuruş sonra 15 kr kadar yükselebilecek iyi güzel dedim.

lakin ki durum böyle berbat oldu yanlış mı dizdim dedim ama yazı üstünde yazı ortasında ve yazı altında banner var deneme amaçlı arkadaşa da bi kere tıkla dedim. aradan zaman geçti hala 0. kullanıp da memmun olan var mı ki_? bende sayımlar bu durumda paylaşmak istedim 1 gün daha deneyip kaldırcam reklamları.
-
valla ne bileyim diyip diyeceğimi. önce bi sakin ol 1 günde çıkan sonuçtan hiçbişey belli olmaz. Abin yanında değil mi olm senin buraya konu açmadan bi sorsana herife :D
-
Hocam, farklı tarayıcı ve ip adresi kullanarak reklamlarına tıkla. Sisteme giriş yaptığın bilgiler ile tıklama bilgileri aynı diye belki sayımı yaptırmıyorlardır.
-
slanger bunu yazdı
adsense'in ölümüne reddetmesi üzerine gittigidiyordan reklam almak istedim ve kabul edildi. tıklama başına başlangıçta 5 kuruş sonra 15 kr kadar yükselebilecek iyi güzel dedim.

lakin ki durum böyle berbat oldu yanlış mı dizdim dedim ama yazı üstünde yazı ortasında ve yazı altında banner var deneme amaçlı arkadaşa da bi kere tıkla dedim. aradan zaman geçti hala 0. kullanıp da memmun olan var mı ki_? bende sayımlar bu durumda paylaşmak istedim 1 gün daha deneyip kaldırcam reklamları.
canım istersen bir de ben tıklayayım ? (: @slanqer
-
r10da 36k gösterim 10 tıklama gibisinden bi konu görünce kıllandım biraz eksik sayım yapıyolar sanki 10 kuruş kazanmışım şimdi :D
gittigidiyor iş ortaklığı gittigidiyor affiliate adsense alternatifi yerli reklam firmaları