folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gittigidiyor Taksit Olayı

Gittigidiyor Taksit Olayı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

gitti gidiyorda birşey satarken peşin fiyatına taksit seçeneği koydum diyelim 12 ay

ben paramı peşin alıp gitti gidiyor elemandan taksitlemi alıyor?

yoksa gittigidiyor bana paramı taksit taksit mi ödüyo

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    ssana pesin oder sanirim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

patates bunu yazdı:
    -----------------------------

gitti gidiyorda birşey satarken peşin fiyatına taksit seçeneği koydum diyelim 12 ay

ben paramı peşin alıp gitti gidiyor elemandan taksitlemi alıyor?

yoksa gittigidiyor bana paramı taksit taksit mi ödüyo

-----------------------------

hajı sen parayı peşin alıyorsun, taksit olayı alıcıyla banka arasında olan bişi.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

iide o zaman neden herkes taksit yapmazmı alıcısı çok olsun diye

http://www.gittigidiyor.com/main/search.php?aramakategori=&aramakelime=optimum+mass&search_type=detail

aga elimdeki ürün bundan işte 5.5 kilo fiyatı 180 ytl ben peşin satıyorum alan yok millet 12 taksitle sunmuş olayı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

senin 180 tl'ye peşin satışinda senin eline 160 tl civarı geçerken, o adamın 180 tl'ye 12 taksitli satışında onun eline 120 tl civarı bir şey geçiyor. belki daha bile az.

kısacası taksit istersen gg'nin kestiği komisyon artıyor.

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
Toplam Hit: 1256 Toplam Mesaj: 5