folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Gittigidiyor Ürün Gerçekliği Anlaşılması.

Gittigidiyor Ürün Gerçekliği Anlaşılması.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Beyler kulaklık bakıyorum da http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/sennheiser-px-200-ii-kulaklik-siyah-75047233 200 liralık ürünü adam 120ye satıyor.İlgimi çektiği ölçüde kıllandım da.Ne yapmamı önerirsiniz? Ürün elime ulaşınca mı onay verip parayı karşıa geçiriyorum ve paketi açmam durumunda geri iade edebilirmiyim? Orjinal olup olmadığını anlarım sanırım da :) Ne ayak kısacası bu ilan bu işin ilahları bi izah etsin bana lütfen.İyi akşamlar

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

burdan kulaklık alınmaz hocam,sennheiser'ın fake ürünlerinde malzeme hataları oluyor onları araştır..adamın sattığı çin malı ürünler belki ürünün orjinalliği ile alakalı fikir edinmeni sağlayabilirdi aslında :) elma sepetinden paket hasarlı ürünleri takip etmeni öneririm..koss porta pro veya akg K404 benzer özellikte kulaklıklar ve bu ürüne benzer fiyatlara satın alabilirsin..kargolanmamış ise vazgeç..diğer türlü geri alacaklarını sanmıyorum 

dont think twice its all right
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    perize
    perize's avatar
    Erkek
    ürünü sipariş verdiğin anda ürün tutarı senin hesaptan çekiliyor ama alıcının hesabına aktarılmıyor paranın aktarılması için senden onay bekleniyor bu süre ürün sana ulaştıktan sonra 3 gün,ya onay vereçeksin yada bu süre zarfında ürünü geri iade edip siteye ürünü geri gönderdiğine dair ayrıntılı bilgi vereçeksin geri gönderilen ürün satıcıya ulastığında senden tahsil edilen üçret tekrar hesabına aktarılıyor.. sana gelen ürünü açıp kontrol edebilirsin,deneye bilirsin eğer ürün senin istediğin ürün ve her hangi bir sorun görmüyorsan ürüne kendi hesabından onay veriyorsun aksi halde yukarıda belirtiğim gibi,burada dikkat edilmesi gereken sana tanınan üç günlük süreyi asmamak astığın taktirde site ürünü onadığını varsayıyor bir de şu varki sana tanınan süre ürün sana geç ulaşması durumunda kullanmadan dolabiliyor bu gibi durumlarda siteye ürün elime belirtilen sürede ulaşamayaçağından satıcıya ek süre tanıyorum diye uyarı mesajı yazmak en doğrusu.. son olarakta sitede dürüst satıcılarda var sahte yada çakma ürün satanlarda dikkatli olmak lazım beğendiğin ürün hakkında satıcıya mutlaka site üzerinden mesaj yazarak ürün hakkında detaylı bilgi almanı tavsiye edrim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Belki ilgini çeker.

http://www.tahribat.com/Forum-Satilik-Sennheiser-Mm70i-Sifir-Kulaklik-Ucretsiz-Kargo-165224/

BaD_BoYs tarafından 27/Oca/13 21:03 tarihinde düzenlenmiştir

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

ürünü alıyosun para hesaptan tahsil ediliyo hemen hocam fakat havuza gidiyor daha sonra satıcı kargo bilgilerini giriyor sen hesabından bakabiliyosun takip kodu ile . Kargo gelince ürünü alıyosun 3 gün süren var 3 gün ürünü 3.günün sonunda 1 gün daha işlem yapmazsan gg otomatik onaylıyor, deneyebilirsin o süre zarfında daha sonra uygun görüyosan ürünü onayla diosun para satıcıya gidiyor eğer uygun görmüyorsan onaylamıyorsun ürünü iade etmek istediğini söylüyorsun nedenini söylüyorsun ve ürünü kargolatıp takip kodunu siteye giriyosun ürün geri gidince satıcıya ulaştığında para hesabına geri aktarılıyor

ben onlarca üründe aldım aldığım bazı ürünleri iade de ettim bi sorun cıkmadı tabi yaptıgım hep mağazalardı bireysel satıcı değil birazda satıcıyla alakalı ama cok sorun olcağını sanmam

insidae tarafından 27/Oca/13 21:22 tarihinde düzenlenmiştir

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
Toplam Hit: 821 Toplam Mesaj: 5