Gittigidiyor.Com Güvenlik Zaafiyeti ...
-
Büyük alışveriş sitelerinden 'gittigidiyor' sitesinde ürün listeleme konusunda bir açık var.
Şöyle ki;
Ücretsiz ürün listeleme günlerinde size diyorki; ' elektronik,müzik vb. herhangi bi kaç kategori belirtiyo. Sizde ücretsiz olarak sadece belirttiği kategorilerde ürün listeliyorsunuz. Olayın Açık tarafı şurda başlıyor; Ürünleri listelerken ücretsiz listeliyosunuz ve sadece size belirttiği yerlerde listeledikten sonra, Ürünü revize et diyerek ücretsiz istediğiniz kategoriye aktarabiliyosunuz ve buda size istediğiniz tüm ürünlerinizi ücretsiz ve doğru kategoride listeleme olanağı yaratıyor.
Buda gittigidiyor yönetimi için 100 binlerce TL Zarar Demektir.
Ah şu büyük sistemlerin ufak açıkları -
Hacı bizim yararımızamı bu şimdi çakamadım ben olayı.
-
Hocam konuyu gizle de gitti gidiyor kullanan müritler bu açıktan faydalansın.
-
Melik bunu yazdı
Hacı bizim yararımızamı bu şimdi çakamadım ben olayı.
hocam fazlasıyla yararına ürünün daha çabuk satıcıya ulaşmasını saglıyorsun doğru kategoride satarak
-
bi halt anlamadım :S
-
asa42 bunu yazdı
bi halt anlamadım :S
bende anlamadım tamda bişeyler alayım demiştim ha
-
konuyu gizleyip anlamaya odaklanmak lazım önce bende bi bok anlamadım açıkcası :D
-
şimdi sövecek adam :)
-
:) ya bırak bu işleri sağda solda duyup yazıyorsun buraya hiç deneme yaptın mı ?
hayır
eğer yapsaydın ilan yayınlandıkdan sonra kategori değiştiremeyeceğini anlardın hacı :)
-
yanlış bilgi beyler.
doğru olsa bile bu bir guvenlik zaafiyeti degil.rahatça alısveris yapabilirsiniz