folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gittigidiyorda Satiş

Gittigidiyorda Satiş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Yaw beyler daha önce farklı alişverişsitelerinden satiş yaptim o kadar tecrübem yok işin açikcası bu konuda bu gittigidiyordan satiş nasıl yapiliyor yardım kısmını falan inceledim koydugum ürüne bana özel satiş diye bi msj atmiş biri kişye özel satiş nasıl açıçam bilen varmi

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Hocam özel satış dediği ürünün adına ek olarak yazıyosun mesela fatx özel satıştır teklif vermeyiniz falan.. sora veriyosun adama linki alıyo işte.. fiyatta anlaşmışsınızdır o fiyattan hemen al olarak koy sabit fiyat gönder linkini adama..

Altan naptın oğlum :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

fatX bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam özel satış dediği ürünün adına ek olarak yazıyosun mesela fatx özel satıştır teklif vermeyiniz falan.. sora veriyosun adama linki alıyo işte.. fiyatta anlaşmışsınızdır o fiyattan hemen al olarak koy sabit fiyat gönder linkini adama..

ek olarak nereye yaziyosun hoca biraz karişik geldi diyer alışveriş siteleri gibi degil :S

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

bychaos bunu yazdı:

fatX bunu yazdı:

ek olarak nereye yaziyosun hoca biraz karişik geldi diyer alışveriş siteleri gibi degil :S

Başlığa yazıyosun.. kendimden örnek veriyim mesela geçen telefon satıcaktım satılmadı sonra biri mesaj attı duruyomu telefon falan evet dedim aynı fiyattan özel satış aç dedi bak link aşağıda sattım gönderdim :)

http://urun.gittigidiyor.com/Cok-Temiz-SamsungC5130-3G-ghost1983-Ozel-Satis_W0QQidZZ26029807

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carnager
    carnager's avatar
    Erkek

fatx hocam gittigidiyordaki yorumlarını okudumda şuna bittim ya adam 1tl ye kanepe alcağını felan düşünüyodu heralde :D:D:D

İkili Kanepe

Ürün Kargolanmadı

fatx cevabı : "Şu anki fiyat : 1,00 TL" Biraz ucuz değilmi sizcede. Teşekkürler 1 yıldız için..

EVERY MAN DIES, NOT EVERY MAN REALLY LIVES ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

carnager bunu yazdı:

fatx hocam gittigidiyordaki yorumlarını okudumda şuna bittim ya adam 1tl ye kanepe alcağını felan düşünüyodu heralde :D:D:D

İkili Kanepe

Ürün Kargolanmadı

fatx cevabı : "Şu anki fiyat : 1,00 TL" Biraz ucuz değilmi sizcede. Teşekkürler 1 yıldız için..

Aynen hocam kötü yorum yapıyo bide terbiyesiz :)

Toplam Hit: 845 Toplam Mesaj: 6