Gittigidiyorda Satiş
-
Yaw beyler daha önce farklı alişverişsitelerinden satiş yaptim o kadar tecrübem yok işin açikcası bu konuda bu gittigidiyordan satiş nasıl yapiliyor yardım kısmını falan inceledim koydugum ürüne bana özel satiş diye bi msj atmiş biri kişye özel satiş nasıl açıçam bilen varmi
-
Hocam özel satış dediği ürünün adına ek olarak yazıyosun mesela fatx özel satıştır teklif vermeyiniz falan.. sora veriyosun adama linki alıyo işte.. fiyatta anlaşmışsınızdır o fiyattan hemen al olarak koy sabit fiyat gönder linkini adama..
-
fatX bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam özel satış dediği ürünün adına ek olarak yazıyosun mesela fatx özel satıştır teklif vermeyiniz falan.. sora veriyosun adama linki alıyo işte.. fiyatta anlaşmışsınızdır o fiyattan hemen al olarak koy sabit fiyat gönder linkini adama..
-----------------------------ek olarak nereye yaziyosun hoca biraz karişik geldi diyer alışveriş siteleri gibi degil :S
-
bychaos bunu yazdı:
fatX bunu yazdı:
-----------------------------ek olarak nereye yaziyosun hoca biraz karişik geldi diyer alışveriş siteleri gibi degil :S
-----------------------------Başlığa yazıyosun.. kendimden örnek veriyim mesela geçen telefon satıcaktım satılmadı sonra biri mesaj attı duruyomu telefon falan evet dedim aynı fiyattan özel satış aç dedi bak link aşağıda sattım gönderdim :)
http://urun.gittigidiyor.com/Cok-Temiz-SamsungC5130-3G-ghost1983-Ozel-Satis_W0QQidZZ26029807
-
fatx hocam gittigidiyordaki yorumlarını okudumda şuna bittim ya adam 1tl ye kanepe alcağını felan düşünüyodu heralde :D:D:D
İkili Kanepe
Ürün Kargolanmadı
fatx cevabı : "Şu anki fiyat : 1,00 TL" Biraz ucuz değilmi sizcede. Teşekkürler 1 yıldız için.. -
carnager bunu yazdı:
fatx hocam gittigidiyordaki yorumlarını okudumda şuna bittim ya adam 1tl ye kanepe alcağını felan düşünüyodu heralde :D:D:D
İkili Kanepe
Ürün Kargolanmadı
fatx cevabı : "Şu anki fiyat : 1,00 TL" Biraz ucuz değilmi sizcede. Teşekkürler 1 yıldız için..
-----------------------------Aynen hocam kötü yorum yapıyo bide terbiyesiz :)