folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Gittigidiyorla İlgili Bir Kaç Soru

Gittigidiyorla İlgili Bir Kaç Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

Hacılar, gitti gidiyordan hiç alışveriş yapmadım, bir kaç sorum olcak, ben diyelim küçük altın almak istiyorum, bir sürü ilan var, hemen al 

fiyatına baktıgımda, kapalı çarsıya göre çok pahalı, ve koymus ilanın bitim süresi 8 gün falan, ben şimdi teklif mi vermek zorundayım, 

yada bir teklif verdim, baska teklif veren yok o ürünü satıcıyla konusup alma gibi şansım oluyor mu?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

orası çöpluk gibi bütün at hırsızları orda millet çatır çatır alış veriş yapıyor ama modern işporta dükkanı gibi

burayı bi incele

http://yardim.gittigidiyor.com/alici-rehberi/teklif-sistemi-nasil-calisiyor

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

hemen al seçeneğinde oradaki fiyattan sorgusuz sualsiz alırsın  

Teklif kısmı ayrı açık arttırma ile satılan ürünler var orada teklifte bulunuyorsun ama  satıcı zarar ettiği durumlarda sahte hesabı ile senin verdiğin teklifin üzerinde b,r teklif verip zararını kurtarıyor

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

gittigidiyordan alisveris yaparim

bir urunu hemen al secenegi ile alirsan ilan suresine 7 gun olsada urunu sana verirler. ikinci el urunlerde ise teklif verme sistemi var kendini muzayede dusunebilirsin ozellikle ilanin kalkmasina son 30 dakikada bayagi bir cekismeli devam eder.

gg.un en sevdigim ozelligi urunu siparis verdin kredi karti bilgilerinden gg urunun ucreti kadar bloke ediyor ve bu bloke ettigi parayi saticinin hesabina transfer etmiyor bu sekilde bloke para bekliyor ve kapina geldi -ister ikinci el isterse sifir urun olsun- hemen kargocunun yaninda aciyorsun ve urunun sitede verilen ozelliklerde olmadigini goruyorsun hemen kargocuya kardesim bunu gondericisine geri gonderin diyorsun urun geri gonderiliyor gg.a giris yapip urunun istedigin urun olmadigini soyluyorsun kredi kartindan bloke edilen parayi gg. geri aciyor sen musteri olarak zarar gormemis oluyorsun. urun geldi begendin istedigin urun tekrar gg.a giriyorsun urun tamamdir aynen soylendigi gibi elime gecti diyorsun ve saticiya paranin odenmesini onayliyorsun bu sekilde satici parasini alabiliyor.

teklif verdigin urunun suresi gecene kadar son teklifi sen verdiysen beklersin. hemen almak istiyorsan hemen al secenegi ile alabilirsin. satici ile konusarak sahsina ozel satis yapilabiliyorlar.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Birde bazı ürünlerde "Bu ürün kapatılmıştır" yazıyor ama öylece Google aramalarında çıkıyor.İlanlar pasif olsa bile hiç silinmiyor mu ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

çizik

Toplam Hit: 702 Toplam Mesaj: 6