Gittigidiyorla İlgili Bir Kaç Soru
-
Hacılar, gitti gidiyordan hiç alışveriş yapmadım, bir kaç sorum olcak, ben diyelim küçük altın almak istiyorum, bir sürü ilan var, hemen al
fiyatına baktıgımda, kapalı çarsıya göre çok pahalı, ve koymus ilanın bitim süresi 8 gün falan, ben şimdi teklif mi vermek zorundayım,
yada bir teklif verdim, baska teklif veren yok o ürünü satıcıyla konusup alma gibi şansım oluyor mu?
-
orası çöpluk gibi bütün at hırsızları orda millet çatır çatır alış veriş yapıyor ama modern işporta dükkanı gibi
burayı bi incele
http://yardim.gittigidiyor.com/alici-rehberi/teklif-sistemi-nasil-calisiyor
-
hemen al seçeneğinde oradaki fiyattan sorgusuz sualsiz alırsın
Teklif kısmı ayrı açık arttırma ile satılan ürünler var orada teklifte bulunuyorsun ama satıcı zarar ettiği durumlarda sahte hesabı ile senin verdiğin teklifin üzerinde b,r teklif verip zararını kurtarıyor
-
gittigidiyordan alisveris yaparim
bir urunu hemen al secenegi ile alirsan ilan suresine 7 gun olsada urunu sana verirler. ikinci el urunlerde ise teklif verme sistemi var kendini muzayede dusunebilirsin ozellikle ilanin kalkmasina son 30 dakikada bayagi bir cekismeli devam eder.
gg.un en sevdigim ozelligi urunu siparis verdin kredi karti bilgilerinden gg urunun ucreti kadar bloke ediyor ve bu bloke ettigi parayi saticinin hesabina transfer etmiyor bu sekilde bloke para bekliyor ve kapina geldi -ister ikinci el isterse sifir urun olsun- hemen kargocunun yaninda aciyorsun ve urunun sitede verilen ozelliklerde olmadigini goruyorsun hemen kargocuya kardesim bunu gondericisine geri gonderin diyorsun urun geri gonderiliyor gg.a giris yapip urunun istedigin urun olmadigini soyluyorsun kredi kartindan bloke edilen parayi gg. geri aciyor sen musteri olarak zarar gormemis oluyorsun. urun geldi begendin istedigin urun tekrar gg.a giriyorsun urun tamamdir aynen soylendigi gibi elime gecti diyorsun ve saticiya paranin odenmesini onayliyorsun bu sekilde satici parasini alabiliyor.
teklif verdigin urunun suresi gecene kadar son teklifi sen verdiysen beklersin. hemen almak istiyorsan hemen al secenegi ile alabilirsin. satici ile konusarak sahsina ozel satis yapilabiliyorlar.
-
Birde bazı ürünlerde "Bu ürün kapatılmıştır" yazıyor ama öylece Google aramalarında çıkıyor.İlanlar pasif olsa bile hiç silinmiyor mu ?
-
çizik