folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gittigidiyorun Taaaa ...

Gittigidiyorun Taaaa ...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    ya arkadaşlar, ne zamandır üyeyim bu siteye 1 yıldan fazla olduğu kesin, şimdiye kadar 2 kez ürün aldım siteden, bugün uygun fiyata p910i gördüm (210ytl) hemen aldım, babamın kredi kartından çektim, sonra onaydı provizyonmu nedir 2 saat uğraştırdılar. 210 ytlyide çektiler, daha sonra giriyorum gittigidiyora üyeliğiniz kaldırılmıştır diyor, mail attım cevap geldi, diyorlarki 18 yaşından küçük oldğunuz için üyeliğiniz kaldırılmış, ödediğiniz 210 ytl kredi kartına geri iade edilmiştir. kredi kartına baktım cardfinansın sitesinden 210 ytl düşmüş, geri iade olduğuna dair bişi yazmıyor, telefonuda alaamıyoz, oturduk götümüzün üstüne, şimdi 210 ytl bana girdimi tam olarak anlamadım, iade ettik diyor ama para düşülmüş, ne yapacam bilmiyom, babama parayıda vercem 210 ytl eğer çekerlerse, ne yapacağımı şaşırdım ya, bu gittigidiyorun taa .... ne yapmalı, bişiler söyleyin ya, sinirlerim bozuldu, para kesilipte telefondda gelmezse babam beni ne yapar tahmin edebiliyorsunuzdur..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

Uzun süredir gittigidiyor.com'dayım 1000'den fazla satış, 2000'den fazla alış yapmışımdır, hiç yanlışlarını görmedim.
    Sana da yanlış yapmazlar, 210 ytl için hiç yapmazlar :)

Ama içini rahatlatacaksa şunu söyleyim, gittigidiyor'un alışveriş sistemi havuz sistemi ile çalışıyor..Seni paran çekilip havuzda bekletiliyor, sen kargoyu aldığını onayladığın an, senin paran mal sahibine geçiyor..

Bu yüzden kargo onayı falan yapmadığın için senin paran, mal sahibinde değil, gittigidiyor.com'da, onlar da hayli hayli teslim eder sana, gittigidiyor'un 210 ytl'e el koyacağını düşünmek komik olur..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    entrika
    entrika's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    banka parayı geri ödemelerde 10 gün felan sürebiliyor
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi_genclik06
    asi_genclik06's avatar
    Erkek
    arkadaşım kesinlikle merak etme gece bak hesabını kontrol et geri iade edilmiştir para yalnız eft yoluyla yapıldığından göremessin gün içinde bir gün atlaması gerekir korkulacak bir durum yok
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    İade biraz gec yansir banka hesabina...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anaconda
    anaconda's avatar
    Erkek
    acentada calıstıgım zaman iptaller oluyordu 1 hafta içinde geri doner kesinlikle eger geri donme olmazsa ara sor baktın bi cevap alamadın bi avukatla gorus
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    saolun kardeşlerim, içimi biraz olsun ferahlattınız, kart benim olsa o kadar endişelenmem zaten, peder yarın bankaya uğricam diyordu ama, bakalım hayırlısı
Toplam Hit: 872 Toplam Mesaj: 7