Giyim Ürünleri Satan Siteler Bildiğiniz ?
-
Merhabalar.
Bu aralar buna heveslendim. Mağazaya giripte sağa sola dolanmak yerine internetten bakmayı tercih etmeye başladım. Güzelde Modeller Var. Kısacası üşengeçlik başladı. İnternet Üstünden giyim alışverişi yaptığınız siteler felan varmı. Varsa paylaşırsanız sevinirim.
Saygılar -
markafoni
limango
daybuyday
morhipo
-
elit amerikan markalar var, özellikle kotlarda: www.mosmoda.com
fiyatlar da o biçim tabi (:
ama özellikle stil-hollywood sayfası kral. rihanna'nın kıçına giydiği şorttan, beyonce'un giydiği kota adamlar satışa sunmuş
-
bence sen yine saatlerce mağaza mağaza dolaşıp beğendiğini al internette birşey görürsün beğenirsin sipariş verirsin eve bi gelir hevesin kaçar :)
-
marcamarca da kapıda ödeme seçeneğide var fena değil site güzel şeyler var
-
trendyol'uda ekle
-
lcwaikiki 10 numara uygun yollu bişey arıyorsan.Ben uzun zamandır alışveriş yapıyorum lc waikiki nin online mağazasından son derece memnunum yani. Hiç kırık çıkık yırtık pırtık defo mefo gelmedi.Fiyatlar uygun.Kargo hızlı.Ürünleri çok güzel sergiliyo. daha ne olsun.
-
kim bi pantolona 700 küsür lira verirki kim kimmmm
-
Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------kim bi pantolona 700 küsür lira verirki kim kimmmm
-----------------------------biz o kadarlık alışveriş yapmıyoruz elbette üstad :)
Yorumlar İçin Herkese Teşekkürler Hocalar. Bilenler Yine Eklerse Sevinirim.
Saygılar. -
diğerlerini arkadaşlar yazmışlar.
geçen hafta morhipodan anlık 15Tl indirmden şuan üzerimde giymiş olduğum Colin's marka pantolon artı 2 adet patik çorabı 18,80 e almıştım