Giyimciler Bakın Hele Bi :)
-
Şimdi ben gittigidiyordn kotlara bakıyomda bel ölçesi şu felan diyo nasıl hesaplanacak o?
birde boy nasıl hesaplanacak?
birde tşörtlerde göğüs ölçüsü çap olmuyor deme yarı çap oluyo 2 kol altı onu öğrendim de kotda nasıl beden hesaplayacağım yada bel ölçüsü
-
bence alma dostum hızla zayıflıyorsun eşofmanla idare et
-
Biyotbt bunu yazdı:
-----------------------------
bence alma dostum hızla zayıflıyorsun eşofmanla idare et
ya var kot da yaza almam lazım şimdiden almam lazım yaz için ucuza :)yazın pahalanacak şimdi beden no=bel ülçüsümü oluyor? bi anlayamadım a.q
onun hesaplaması vardı bir resim bi kaybettim bulamadım onu
-
onu hesaplaman zor en zor alinicak sey kot pantolondur her marka size size degisiktir...
-
Pic_Boy bunu yazdı:
onu hesaplaman zor en zor alinicak sey kot pantolondur her marka size size degisiktir...
kot alacam zati :)şimdi locaste 42 giyiyom bel ölçüsüyle beden alnımı?
-
beden demek kotta zaten bel olcusu demek ...
-
neyse detay bulydum teşekkürler :)

Ölçü Nasıl Alınmalı
Yöntem 1 :
- Üzerinize uygun bir pantolonun, düğme deliği (ilik) kısmından ölçmeye başlayın,
- Pantolonun Arka Kısmındaki dik dikişe kadar olan kısmı ölçün.
- Santimetre olarak bulduğunuz ölçü bedeninizdir. Siparişinizi bulduğunuz ölçü ile verebilirsiniz.
- Örneğin ölçü 60 santimetre ise, 60 beden sipariş vermelisiniz.
- Pantolon Boyları ağ kısmından paçaya kadar (Pantolonun İç Boyu) Standart 34 Inch (86cm.) dir.
Yöntem 2 :
Üzerinize uygun bir pantolonun, düğmesini ilikleyin,
- Düz bir yüzeye düzgünce yerleştirin, ön ve arka kısımı aynı hizaya getirin,
- Resimdeki gibi enine kemer kısmını santimetre olarak ölçün.
- Santimetre olarak bulduğunuz ölçü bedeninizdir. Siparişinizi bulduğunuz ölçü ile verebilirsiniz.
- Örneğin ölçü 60 santimetre ise, 60 beden sipariş vermelisiniz
- Pantolon Boyları ağ kısmından paçaya kadar (Pantolonun İç Boyu), Standart 34 Inch (86cm.) dir.
Sipariş Edilecek Beden Beden/Boy(Inch Ölçü) Alınan Bel Ölçüsü (cm.) 44 Beden 34/34 44 Santimetre 46 Beden 36/34 46 santimetre 48 Beden 38/34 48 santimetre 50 Beden 40/34 50 santimetre 52 Beden 42/34 52 santimetre 54 Beden 42/34 54 santimetre 56 Beden 44/34 56 santimetre 58 Beden 46/34 58 santimetre 60 Beden 48/34 60 santimetre 62 Beden 50/34 62 santimetre 64 Beden 50/34 64 santimetre 66 Beden 52/34 66 santimetre 68 Beden 54/34 68 santimetre 70 Beden 56/34 70 santimetre 72 Beden 58/34 72 santimetre 
-
alper gittigidiyorda zaten hemen hemen her daim ucuz kalıyo bunlar, buyuk bedenler zaten cok ucuza gidiyo, yazın pahalanır diye dusunme hocam cok az fark eder farketse bile
helal olsun gitgide zayıflıyosun cidden gerek yok kota, al 10 liraya bi eşofman gittigidiyordan, birde o ölçü tablosu olsa bile bel oturmadıgı olur, bel olur ağ kısmı dar gelir yok o olur bacaklardan kasar falan kot işi çok zor hoca ben sana söyliyim..
-
corvuscorax a katılıyorum kot pantolon işi bok işidir giymeden denemeden alma derim bel ölçüsü olur basen i olmaz basel olur arka ağ, ön ağ oturmaz hepsi oturur dizden aşağı sıkar sen en iyisi giyerek elleyerek al.