Gizli Dosya (Yardım!!)
-
hocalar ben sony marka mp3 çalarıma gizli bi dosya atmıstım ve şuan göremiyorum klasör seçeneklerinden denedim gizli dosyaları göster diyorum uyguluyorum yinede göremiyorum yani işaretlediğim sekmede gösteriyor yani diğer gizli dosyaları görüyorum mp3 çalarımdaki gizli dosyaları göremiyorum ama yerde kaplıyo yardım edermisiniz lütfen
-
gizli dosyaları göstermeyen bir virüs vardı, amvo muydu öyle bir şey...onu temizleyen hedeyi bul google dan tekrar dene :W
ama o alette virüs varsa niye pc ye bulaşmadı demez mi insan :W
bilmiyorum :W
bir de mp3 player ın içindeki trash klasörlerine falan da bak :P
-
peki hacı o virüs varsa nasıl kurtulcam ?
-
alponzzo bunu yazdı:
-----------------------------peki hacı o virüs varsa nasıl kurtulcam ?
-----------------------------Hocam yeah Yzmış ya google'den arat onun antisini Tabi önce bi kis'le tara
-
hacı abiler amvo virüsü yokmus baktımda bunun başka sebebi olabilirmi ?
-
kesin sonuç verecek; tak linux ortamında bak ama ben hala o tarz bir virüs diye düşünüyorum :W
google a da "gizli klasörleri görüntüle sorunu" gibi bir şey yaz, sana o da çözüm verir :W
-
hoca aşağıdaki dosyayı indir, rardan çıkar ve 3 numaralı dosyaya çift tıkla..
-
Alponzzo kardeş google abiden combofix.exe programını arattır indir çalıştır olay tamamdır. Olmadı KaiZeR KillerV1.8 kavo.exe removal tool die bi prg var tahribat forumda var arattır bulursun onu kullan. Baktın oda olmadı virüs olmadığından eminsin o zaman google abiye yaz gizli dosyaları göremiyorum die regedit kayıtlarıyla ilgili dökümanlar var bul onları dene. Kolay gelsin.
-
bendede o sorun war ama pek tınmıyom açıkçası :D
-
ava find die bir program var gizli dosyaları gösteriyo ben onu kullanıyorum çok faydalı
bi de sen dene
-
hacı abiler hepiniz saolun bi virüs taraması yaptm onlarca yüzlerce virüs çıktı :D bende format attım şuan çok temizim herkese teşekkür ederm yardımlarından dolayı