folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Gizli Dosyalar (Yardım)

Gizli Dosyalar (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

normalde araçlardan gizli dosyaların olduğu yere gidilmesi lazım ama bende sadece 3 tane şık var ... ne olmuş olabilir acaba.. :S

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JUSTICE
    JUSTICE's avatar
    Erkek
    hocam sanırım kısıtlı kullanıcıdasın
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    JUSTICEtr bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam sanırım kısıtlı kullanıcıdasın
    yani? ev bilgisayarım benim.. nasıl olmuş olabilir.. ?

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Virüs yemiş olabilirsin

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

amvo virüsü bulaşmış hocam.. aşağıdaki linkten dosyayı indir 3 numaralı dosyaya çift tıkla..

http://uploaded.to/?id=id0dy6

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
     Yine rapid yok :) Msn ekle sana birkaç şey göndereyim, onlardan biri kesin halleder..

Sen hiç kaval çaldın mı?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    essan bunu yazdı:

amvo virüsü bulaşmış hocam.. aşağıdaki linkten dosyayı indir 3 numaralı dosyaya çift tıkla..

http://uploaded.to/?id=id0dy6

sağolasın.. bilader.. bi oh dedim. nasıl kapmış olarbilirim bu virüsü acaba..

Toplam Hit: 1063 Toplam Mesaj: 7