Gizli Dosyaları Göremiyorum!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bartimaeus
    Bartimaeus's avatar
    Erkek

Arkadaslar bilgisayarıma virüs bulaştığından dolayı daha önceden gizlediğim dosyaları göremiyorum:S

hepsi de benim için önemli dosyalar,virüsleri direk taratıp silersem sorun çıkabilir mi? Başka bir şekilde bu dosyaları açmanın bir yöntemi var mı?

Ve güvenip bilgisayarımı verdiğim ama bilgisayarımı virüs yığınına çeviren arkadaşıma ne yapmamı tavsiye edersiniz?:D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

hocam hep aynı şey hep aynı şey. hergün bu sorun için başlık açılıyor.

gizli dosyaları göremiyorsanız, yada görev yöneticisini çalıştıramıyorsanız, makinanıza combofixi indirin ve onunla sistemi temizleyin. bukadar basit. dos ortamında nokta vuruşlu yazıcı kullanmıyorsan şimdiye kadar bi sorun çıkardığını ne duydum ne gördüm. söylediğim soruda bir yada iki yerden olabilceği ile ilgiliydi başıma hiç gelmedi.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memento_mori
    Memento_mori's avatar
    Erkek

Keşke foruma bi göz atsaydın.

Adres de tarif edilen dosyayı oluşturup çalıştırırsan büyük ihtimal problemin ortadan kalkar.

http://www.tahribat.com/Forum-Gizli-Dosyalar-Gorunmuyor-52794/1/#485595

boş
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Windows XP kullandığını varsayıyorum. Aşağıdaki benim arşivimdeki bir dosya. Bu durumlar için kullanırdım. Reg dosyası. Kendini registry'e ekleyecek. Evet de, bu problem çözülür.

http://www.2shared.com/file/12801636/98e3fc8e/1-klasr-seenekleri_gizlilik_ze.html

Çok ciddi bir virüs sorunu varsa format atmak en iyisidir ama uğraşamam dosyalarım var diyorsan Kaspersky Internet Security kur, tarat. Virüsleri silebilirsin. Avira, Dr.Web gibi antivirüsler de kursan olur. Dr.Web virüs bulmada iyidir ama bildiğim kadarıyla firewall'u yoktu. Sen en iyisi KIS ile tarat.

Edit: Yukarıdaki dosya, görünümdeki "gizli dosyaları göster" özelliğinin seçilebilinemez hale gelmiş olduğu durumlarda kullanılır. Senin durumun farklıymış. Özür.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

google da arat flash disk virusu diye sil.bat diye birsey wardi yardimci olur sanirim.

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
Toplam Hit: 1656 Toplam Mesaj: 5