Gizli Ermeniler
-
Türkiye'de 'Gizli Ermeni' kavramı çok fazla dillendirilmeyen bir konu. "Kimdir bu Ermeniler? Türkiye'deki faaliyetleri nelerdir? Sayıları ne kadar?" gibi sorular hâlâ cevabını arıyor. Ancak hemen herkesin hemfikir olduğu bir konu var: Bunların önemli bir kısmı terör örgütleriyle hareket edip bölücü faaliyetlerde bulunuyor. PKK'nın içinde Ermeniler olduğu gibi, Türkiye İşçi-Köylü Kurtuluş Ordusu (TİKKO) gibi sol örgütlerde de yer alıyorlar. Türk düşmanı Ermenilerin bölücülük macerasının en ilginç noktası ise geçmişteki bazı Kürt isyanlarında da rol almaları.
Devamı ve daha fazlası dosyada amaç tartışma yaratıp birlerini germek yada yermek değil sadece bilgi.....http://dosyam.net/?id=afs03l (40 kb)
-
ipnecikler
-
derin amerika derin rusya derin israil şimdide derin ermenilermi?:d
-
fransızların köleleri kim olacak
-
Bi tarafımla gülüyorum...
Her gün yeni ve gizli düşmanlarımız olduğunu öğreniyoruz... :)
Yakında "Gizli Kapı Komşun" diye bir dosya dolaşmaya başlar, hepimiz de kapı komşularımıza laf ederiz...
Bu tarz şeylerle uğraşan insanlar kalkıp kitap yazsalar daha iyi olur be :)
Adamlarda hayalgücü mükemmel çünkü...
-
babam amcamlar yani ailemiz beyoğlunun senelerdir yerlisi.ben cihangirde doğdum orda büyüdüm.birçok ermeni komşumuz vardı.inanın ki onların elinde büyüdüm.bana az para vermediler.okula bile ziyarete gelirdi bazıları o kadar severdik birbirimizi.soktaktaki bir türkten bile çok daha türktüler.ne soykırım bilirlerdi ne başka bişey.
ne olduysa şu son 5 senede oldu.zaten onlar ordan çekip gitti şimdi cihangire git tek tük ermeni vardır.
hepimiz ermeniyiz diye bağıranlar normal bi ermeniden daha koyu ermeni oldular.site yapmışlar sitelerine giriyosun.aslında hiç biri ermeni deil ama ermeni soykırımı savunuyolar.e benim çocukluğumda ellerinde büyüdüğüm ermenilerin hiç biri bunu bilmiyodu.sen türksün sen nerden biliyosn ???
gizli ermeniler bunlardır bana göre.ben ermeni milletinden kötülük beklemem.avrupanın onun bunu kışkırttığı bazı salak ermeniler ve kendini ermeni gören türklerden kötülük beklerim. -
Criminal bunu yazdı:
-----------------------------Bi tarafımla gülüyorum...
Her gün yeni ve gizli düşmanlarımız olduğunu öğreniyoruz... :)
Yakında "Gizli Kapı Komşun" diye bir dosya dolaşmaya başlar, hepimiz de kapı komşularımıza laf ederiz...
Bu tarz şeylerle uğraşan insanlar kalkıp kitap yazsalar daha iyi olur be :)
Adamlarda hayalgücü mükemmel çünkü...
-----------------------------
Criminal msenin tarafından olaylara bakarsak ermeniler canımız kanımız bizim.Olaya alaycı sekilde yaklasıyosun yalan yanlıs seyler soylenmiş gibi zaten ermenilerde doguda hiçç insan öldürmedi hiç katliam yapmadı dimi.Rumlarda aynı keza hiç bişey yapmadılar.Hayat ne güzel laylaylom.Hiç düşmanımız yok Ne mutlu bize.