Gizli Klasör 2.1

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

http://i36.tinypic.com/2dub9k1.jpg

Gizli Klasor 2.1.0 programi tum windows isletim sistmlerinde ve platformlarinda calisan ve klasorlerinizi gizlemeye yarayan hem pratik hemde guvenli bir yazilimdir. Kullanimi oldukca kolay olan bu programi kurduktan sonra kendinize ozel bir sifre olusturuyorsunuz ve yazilimi her calistirdiginizda bu sifreyi girip aciyorsunuz. Bu program bilgisayarinizinizin istediginiz bir yerine size ozel bir gizliklasor olusturuyor ve bilgilerinizi yada depolamak istediginiz dosyalari bu klasore yukluyorsunuz. Klasorumu gizle tusuna bastiginizda ise sizden baskasi bu klasoru goremiyor ve hicbir sekilde ulasamiyor. Acmak istediginiz de ise yapmaniz gereken tek sey "klasorumu goster" butonuna basmaktir. Sifrenizi girmeden kimse dosyalariniza erisemez ve ulasamaz.

Not: Turkce dil desteklidir

Download: http://rapidshare.com/files/287508106/Gizli_Klasor_2.1.0.rar  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    Ek bilgi VB de kodlanmıştır.

!!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek
    İndirip inceliyim biraz, bende c# da kodluyum :) en azından bi deniyim :)

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

hiç bir şekilde girilemiyormu eminmisin bu bilgi için

çünkü bundan daha iyi olan folderlock var ondan daha iyimi çünkü folderlock güvenli kipde çalışmıo ve dosyalar gözükebiliyo ayrıca ağ dan da gizlediğin dosyalar gözükebilir.

bunlarıda engelliyorsa folder lock u bırakıp buna geçeyim ... Eleştirmek için deil öğrenmek için yazdım kardeş ..

Cevabın bekliyorum..

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek

Bu programda ki gizli klasörü görmem 1 dk mı aldı, kilitledikten sonra sadece klasör seçeneklerinden korunan işletim sistemi doslarını gösterme seçeneğini pasift yaparsan veya çalıştıra "C:\Program Files\ZagaSoft\Gizli Klasör 2\Gizli Klasörüm" yazarsan o da olmadı winrar ile girip klsöre rahatça içeriğigi görebilirsin...

Birkaç önlem daha alınsaydı daha iyi olurdu... Örneğin regeditte bazı uzantılar var {3423-234234-234234} (sallamaydı) bu uzantılar sayesinde klasörün sonuna nokta ve uzantıyı koyarsan seni direk olarak Bilgisayarıma veya denetim masasına  yönlendirebiliyor, yada buna benzer şeyler işte....

Ayrıca klasörün yerini de bilinmiyen bi yere taşınması da alınabilecek önemler arasında...

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
Toplam Hit: 1119 Toplam Mesaj: 5