Gizli Windows 7 Modunu Açın! (GOD MOD)
-
Win 7 hakkında her türlü detayı bildiğinizi mi sanıyorsunuz? Bu gizli modu görmeden karar vermeyin!
Windows 7 hakkında yazılıp çizilmeyen bir şey kalmadığını düşünüyorsanız hemen bu düşünceden vazgeçin. Çünkü Windows 7'nin çoğu kimsenin bilmediği gizli bir modu daha var: Godmode, yani Tanrı modu...
Öncelikle bu modu nasıl açacağınızdan bahsedelim: Yapmanız gereken çok basit. Masaüstünde yeni bir klasör oluşturun ve adınıGodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} olarak değiştirin. Klasör farklı bir simge alacak ve adı " GodMode" olarak değişecek. İşte bu kadar basit. Şimdi bu simgeye çift tıklayın ve işte sürpriz: Her birine ulaşmak için farklı yolları takip etmeniz gereken onlarca Windows 7 ayar seçeneği
tek bir pencerede karşınızda! Bu seçenekler arasında İnternet seçeneklerinden AutoPlay'e, Donanım seçeneklerinden anti-virüs ayarlarına kadar hemen her şeyi bulmanız mümkün...
Unutmadan... Aynı işlemiVista altında gerçekleştirmeniz de mümkün. Eğer her şeyi doğru yaptıysanız, karşınıza çıkacak panel resimdeki gibi olacak.
http://www.chip.com.tr/images/content/20100103235923.JPG
güzel birşey gördüm deneyin kurcalayın bakalım ,=,)
-
böyle farklı şeyler bulmak hoş ama yine de baltalamadan geçemiycem ki bunların hepsi zaten control panelden yapılan şeyler =) niye öyle god mode diye heyecanlı bi isim koymuşlar anlamadım. doom mu oynuyoruz lan ne god mode'u :D
-
güzelmiş :D
-
Anam dedim ne oluyoz :)
Ama bildiğin sadece bütün özelliklerin ard arda sıralandığı gelişmiş bi denetim masası diyelim :)
En baştaki noktadan önceki god mode yazısını amk yap amk mod olur :D
Ama tabi herşeyin içinde bulunduğu denetim masası isteyenler için ideal :)
-
vistada da oluyor adınıda seri denetim nasası koydum :D
Seri Denetim Masası.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}
-
degişik güzel hocam :D
-
güzel şeyleri öğrenmeyi severim..
post yazayımda gerekli olduğunda ulaşayım..
-
Bildiğin denetim masası oldu tek fark bütün .exe ve com dosyaları bir arada olmuş,
-
bunun gibi birçok şey var aslıında xp'de çok kullanırdım klasörü tıkladığında bilgisayarımı yada denetim masasını açtırırdım :) regeditti kurcalıyarak buluyordum :)
"denetim masası.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}" gibi :)