folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Glock 19C Mi Yoksa Springfield Armory Xd Mi Daha İyi ?

Glock 19C Mi Yoksa Springfield Armory Xd Mi Daha İyi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek
    Merhabalar,

Hacılar sorum açık,sizce dayanıklılık ve performans toleransı açısından hangisi daha iyi sonuçlar elde eder?
    İçerisine toz,pislik vb. kaçmasına hangisi daha iyi engel olur?
    Mesela ben,Türkiye'de kişisel silahların iyi bakım yapıldığını düşünüyorum.Yurtdışındaki silah kullanıcıları 3000-5000 mermi attıktan sonra Glock larını temizliyorlar ve buna rağmen Glock hala çok dayanıklı, performanslı ve sağlam...

Springfield Armory Xd ye gelirsek,bu silah hakkında bilgisi olan var mı,tecrübe ve kullanım açısından?
    Eğer Glock 19c den daha iyiyse tanıdık bir arkadaşım var onunla takas yapmayı düşünüyorum.Hatta satabilirim de...

Düşünce ve tecrübeleriniz nelerdir?

copy
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

Silahlar hakkinda pek bi bilgim yok ama Glock'un G17siyle atis yapmis biriyimdir :D

Ama 19 modeli cok hafif ve daha iyi gibi duymustum

Yalniz Springfield Armory xd M versiyonuysa sitesinde gosterdigi gibi tek gecerim :|

I find your lack of faith disturbing.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    valla silahtan hic anlamam lakin ikisininde resimlerine baktim:D dediiniz springfield buysaspringfield daha gusel valla

imza
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek
    youtubede videolara baktım glock seri atışyapıyo tık demiyo ötekine bakmadım zaten tipide hoşuma gitmedi :)

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

Glock un dizaynından dolayı toleransları o kadar fazla ki diğer markalara nazaran 15/1 tutukluk yapma ihtimali var desem yalan olmaz yani en dayaniklisi,Sa Xd de extra olarak kabze emniyeti ve silahın ağzında mermi olduğunda bu durumu size belirten 2 kısmı var.

1.si yukarı doğru sahip hareket payına sahip tırnagı,

2.si de silahın arka kısmından silahın kurulu olup olmadıgını anlayabilmenizi sağlayacak olan iğne göstergesi yani açık iğne yuvası bunlar silahın ağzında mermi olduğunu kolayca anlamanıza yardımcı olur.Ayrıca dışarı doğru açılan tırnak,darbelere karşı savunmasız bir pozisyonda oldugundan kırılma potansiyeline sahip,açik igne yuvasida igne blogu içerisine toz pislik vb kaçmasina olanak tanidigindan tutukluk ihtimalini arttirmaktadır.

Ama bu silah her ne kadar Amerika'da Glock a rakip olmak ve benzer hale gelebilmek amaciyla sürekli revizyon upgradine ugrasa da temel mekanizmasi Glock kadar basit ve toleransli olmadigindan Glock kadar iyi degil ha bu anlattiklarim  bu silahin kötü oldugu anlamina gelir mi? Tabiki gelmez Springfield Armory Xd'nin piyasadaki çogu silahtan fazla toleransi var ama bu dayaniklilik asla Glock kadar degildir.

Yani Benim Glock Springfield Armory Xd gibi bir silahı da geçiyor... :)o

Seviyorum Glock umu (H) :)... Değişmiyorum...Aklı sıra beni kekleyecek bizim arkadaş...Yemezler gülüüm... :)

copy
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

kesinlikle glock u tercih etmelisin arkadaşlarında belirttiği gibi. :)

ha, ben beretta hayranıyım o ayrı

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

smith wessonlar iyi ben tiplerini severim .

Bide hitmanın kullandığı silahın hastasıyımdır silverballer .

Aha silverballer

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    toplu tabancalar ardında boş kovan bırakmadığı için iyi de . taşıması zorluyor adamı. gizlemsi zor. şişman olduğundan kendini çok belli ediyor. sıkıntı yaratıyor

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı:
    -----------------------------
    toplu tabancalar ardında boş kovan bırakmadığı için iyi de . taşıması zorluyor adamı. gizlemsi zor. şişman olduğundan kendini çok belli ediyor. sıkıntı yaratıyor
    -----------------------------
    smith wessondan bahsediyorsan . 6 patlarıda var normal olanıda var ben normal olandan bahsediyordum .

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
Toplam Hit: 5235 Toplam Mesaj: 9