Gm Discovery Kamera Sorunu
-
arkadaşlar ilk android telefonum olan gm discovery bugün kargoyla elime geçti. kamerasını test için açtığımda renk uyuşmazlığını farkettim biraz karıştırdıktan sonra düzeldi kapattım bende kamerayı. yalnız daha sonra tekrak açtığımda aynı sorunun devam ettiğini farkettim. tekrar kurcalamaya başladım ve şimdi kamera ekranı tamamen yeşil oldu. Neyin nesidir bu?? bu aralar tamamen bi imtihan içerisindeyim..
-
sasalil bunu yazdı
arkadaşlar ilk android telefonum olan gm discovery bugün kargoyla elime geçti. kamerasını test için açtığımda renk uyuşmazlığını farkettim biraz karıştırdıktan sonra düzeldi kapattım bende kamerayı. yalnız daha sonra tekrak açtığımda aynı sorunun devam ettiğini farkettim. tekrar kurcalamaya başladım ve şimdi kamera ekranı tamamen yeşil oldu. Neyin nesidir bu?? bu aralar tamamen bi imtihan içerisindeyim..
ayarlarda renk filtresi filan var hocam. orayı kurcalamadığına emin misin? internette onunla ilgili videolar var nasıl kullanıldığı filan. ondan bi bak istersen.
-
Kamera ayarlarını sıfırlayıp tekrar dene olmadı iade garantisi varsa iade et edemiyosan da garantiye gönder yenisi geliyor
-
teşekkürler arkadaşalr ilginiz için sorun hallolmuştur. sarjda idi o sıra ilk olarak sarjdan çıkartıp kontrol ettim düzelmemişti daha sonra restart yaptım normal haline döndü umarım beni uğraştırmaz daha sonra.
-
nerden almıştın teli?
-
samaccc bunu yazdı
nerden almıştın teli?
n11.com dan aldım hocam.