folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder Gmail App İnbox Okuyacak Program Yazacak Aranıyor

Gmail App İnbox Okuyacak Program Yazacak Aranıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

merhabalar üstadlar android bir uygulama istiyorum internette araştırdım ama bir türlü sonuca ulaşamadım imap vb kullanmadan harici bir apk ile android telefonlarda gelen gmail app üzerindeki maillere erişmek istiyorum. api ile bu işlemin kaç tane eposta okunmamaış başlıkları ne gibi özelliklerini çekebildim ama içerik konusunda yada yanıtlama konusunda bir sonuca varamadım. bu konuda bir uygulama yazdırmak istiyorum. tasarım önemli değil sadece apk açıldığında telefona kurulu olan gmail app üstündeki mailleri hatta son düşen mail bile olsa olur ekrana göstermesini istiyorum. fiyat ve süreyi pm ile yollarsanız direk anlaşabiliriz. ödemeyi yarı yarı iş başı ve iş sonu olarak yaparım

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Hocam yaklaşık 1 aydır belkide daha fazla bu işle uğraşıyorsunuz sanırım.

Bahsettiğiniz olayı android ile yapabilir misin bilmiyorum.

Apisiz vs. yapmak için gelen paketleri okuyacaksın da. Gmail'in paketlerini bulacaksın. Birde onu decode edeceksin. Içerisinden maili vs alacaksın. Bu hiç de kolay değil. Bildirim ile falan çözülemez yani.

Yaparsanız cidden parası neyse bende ortak olayım mantığını merak ediyorum. Bana göre böyle birşeyi yapmak çok daha basit değil. Network ile alakalı bir durum çünkü istediğin şey Android ile alakalı değil.

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

Hocam yaklaşık 1 aydır belkide daha fazla bu işle uğraşıyorsunuz sanırım.

Bahsettiğiniz olayı android ile yapabilir misin bilmiyorum.

Apisiz vs. yapmak için gelen paketleri okuyacaksın da. Gmail'in paketlerini bulacaksın. Birde onu decode edeceksin. Içerisinden maili vs alacaksın. Bu hiç de kolay değil. Bildirim ile falan çözülemez yani.

Yaparsanız cidden parası neyse bende ortak olayım mantığını merak ediyorum. Bana göre böyle birşeyi yapmak çok daha basit değil. Network ile alakalı bir durum çünkü istediğin şey Android ile alakalı değil.

aynen öyle ara ara uğraşıyorum etiketleri çektim okunmuş okunmamışları çektim social promotion bölümlerini falan aldım ama yok yani inboxu alamadım hatta şunu diyim rootlu telefonlarda gmailin accontunun accounts.db sini dahi çektim ama gel gelelim hepsi rootlu değil :D

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caagroup
    caagroup's avatar
    Erkek

Merak ettiğim neden pop veya imap protokollerini API ile birlikte kullanmıyorsunuz? 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ben amacı anlamadım ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    caagroup bunu yazdı

Merak ettiğim neden pop veya imap protokollerini API ile birlikte kullanmıyorsunuz? 

bunu yaptığım zaman programın 1.si güveni kalmıyor şifremi istiyor kullanıcı diye  2.si gmail dışındaki accontlar için smtp pop ayarları vs çoğu kullanıcı yapamıyor

PanxeR bunu yazdı

ben amacı anlamadım ?

amacı şu hocam otomatik cevaplayıcı programı hazırlıyorum yani mesela filtre yapacak şu mailin içinde işe giriş evrağı geçerse dosyalardan şu dosyayı direk forward edecek vb gibi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DesertSun
    DesertSun's avatar
    Erkek

Yaparsında cevaplayamazsın yada forward edemezsin içerik okuyabilirsin

::: REALHACKERS.NET ADMIN :::
Toplam Hit: 2343 Toplam Mesaj: 7
gmail