folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Gmail Cepten Giriş Sorunu

Gmail Cepten Giriş Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Google da açmış olduğum 3 senedir kullandığım gmail hesabım var. Bu hesabıma internet olan her ortamdan kullanıcı adı ve şifre girerek erişebiliyorum.

Yeni bi cihaz hediye geldi bana. Samsung Galaxy Gio GT-5660. İçerisinde Android 2.3.3 Gingerbreed son sürüm kurulu. Bu cihazdan internete girince hesabıma giriş yapabiliyorum sorunsuz. Ama gmail uygulamasına hesabı ekleyemiyorum. Kullanıcı adı veya şifre yalnış diyor. Hatta aynı hesapla android markete de bağlanamamıştım. Yeni bir hesap açmıştım. Onunla bağlanıyorum. Ama bana eski hesabımdaki mailler vs.. lazım.

Gmail uygulaması güncel. Şifremi kesinlikle doğru giriyorum.

Sorun ne olabilir ?

Birde bunu google a bildirmek istiyorum ama destek mailini bilen varmı ?

Saygılarımla,

opusdei

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

2 adımlı güvenlik olayı açksa (cebe sms atılan) thunderbird outlook veya cep tel uygulaması için bir kereye mahsus bi kod üretmen gerekior ve onu girmen gerekior. bilgisayardan gmaile gir güvenlik ayarlarında olması lazım

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sir bunu yazdı:
    -----------------------------

2 adımlı güvenlik olayı açksa (cebe sms atılan) thunderbird outlook veya cep tel uygulaması için bir kereye mahsus bi kod üretmen gerekior ve onu girmen gerekior. bilgisayardan gmaile gir güvenlik ayarlarında olması lazım

-----------------------------

Evet 2 adımlı güvenlik açık. Her uygulama için ayrı bir şifre belirleyebiliyorum. Google4 ayarlarındaydı tamam. Bi bakıcam az sonra. Sorun düzelirse yazarım.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sorun Çözülmüştür.

Çözüm: http://accounts.coogle.com veya http://plus.google.com/settings  e giriyoruz. Burada karşımıza hesap özeti sayfası çıkıyor. Ortadaki Güvenlik kısmında "Uygulamalara ve sitelere yetki verme" nin yanındaki "düzenle" kısmına tıklayarak bir sonraki sayfaya giriyoruz. Burada uygulamaya özel şifre oluşturuyoruz. Onu da google otomatik oluşturuyor. Size kalan sadece bir isim girmek. Ben Android yazdım. Nasılsa 1 şifreyi cihazdaki tüm uygulamalarda kullanabiliyorum.

Buradan aldığınız şifreyi telefondaki gmail uygulamasının şifre kısmına giriyoruz. Kullanıcı adınız aynı kalıyor fakat şifre buradan aldığınız şifre oluyor...

Böylece aynı şifre ile android markete de girebiliyorsunuz.

Toplam Hit: 1593 Toplam Mesaj: 4