Gmail Da Mail Gelince Uyarı
-
Selam , Msn adresim gmailden , benim istediğim şeyde mail gelince anında uyarı gelmesi hotmailde olduğu gibi.Bi bakıma yani gmail msn de hotmailde olduğu gibi tıklayınca zarf a direk mesaj kutumun açılması.Böyle bişey mümkünmü acaba*
-
mümkün olmadığı kanısındayım ..bide git google talk kullan ozman kardeşim denebilir bu meseja ama öle bişi denmese daa ii
Gereksiz parantez [ topic içinde çok fazla devrik, anlatım bozukluu, ve imla yanlışı yapmışsın yada bana öle geldi :|
-
noel_baba bunu yazdı:
-----------------------------mümkün olmadığı kanısındayım ..bide git google talk kullan ozman kardeşim denebilir bu meseja ama öle bişi denmese daa ii
Gereksiz parantez [ topic içinde çok fazla devrik, anlatım bozukluu, ve imla yanlışı yapmışsın yada bana öle geldi :|
-----------------------------
Olabilir,meslek lisesi çıkışlıyız normaldir.:D -
Hocam gmail programı var. Sağ alt köşede saatin yanında duruyor. Mail geldiği zaman ses geliyor, mektup şeklinde. Google dayıda bi arat bulursun...
-
EmiRReiS bunu yazdı:
Hocam gmail programı var. Sağ alt köşede saatin yanında duruyor. Mail geldiği zaman ses geliyor, mektup şeklinde. Google dayıda bi arat bulursun...
Sağolasın hacı bakam bi -
jaws067 bunu yazdı:
noel_baba bunu yazdı:
-----------------------------mümkün olmadığı kanısındayım ..bide git google talk kullan ozman kardeşim denebilir bu meseja ama öle bişi denmese daa ii
Olabilir,meslek lisesi çıkışlıyız normaldir.:D
-----------------------------hocam benim bu tutumumda normaldir 2-3 senedir öss kasıyorumda :D /;)
-
EmiRReiS bunu yazdı:
Hocam gmail programı var. Sağ alt köşede saatin yanında duruyor. Mail geldiği zaman ses geliyor, mektup şeklinde. Google dayıda bi arat bulursun...-----------------------------
bahsettiği program Gmail Notifier
http://toolbar.google.com/gmail-helper/notifier_windows.html
-
msn plus varsa onun eklentileri oluyor gmail eklentisi var bende msn e girdiğinde kontrol ediyor
-
google talk kuruncca otomatik uyarıyordu bildiim kadarıyla