Gmail De Toplu Mail Silmek
-
arkadaslar, gmail adresimde maillerim birikerek sonunda 7000 i buldu. bunları silmek ve tertemiz bir mailimin olmasını istiyorum. ancak 50 şer 50 şer siliyor. bunları nasıl toplu silebilrim. saygılar
-
sağdan ayarları var dur bi dk bakayım bi.
tik koyduğun yere tıkla tümü de sonra sil yine 50 tane silerse tümü diyip sağdaki diğere tıkla ordan tümünü seç. bende 10 tane email var 50 den fazla olsa bakardım.
SweetyVolty tarafından 06/Eki/12 23:23 tarihinde düzenlenmiştir -
teşekkürler dostum, 10 dk da 250 kere felan basarak hallettim;)
-
ana sayfada 100 tane mail göstert hepsini seç diyince 100 tane siler
-
üst menüden tümünü seç mailler le üst menü arasına bir satır gelir gelen kutusunu komple seç diye ona tıkla ve sil.
-
ilgilenen arkadaslarıma teşekkürü bir borç bilirim, allah razı olsun hallettim sonunda. yepyeni, tertemiz bir mailim oldu :)
-
hocam direk outlook açsaydın, direk temizliyor.
-
7000 mail var
tek seferde 50 mail siliyorsan 7000/50 = 140
her 50 maili 4 sn'de silersen takriben 9-10 'dakikada mail kutun tertemiz :Pyani 10dk yapacağın bir olay için konu açmışsın :D
-
aliyk bunu yazdı
7000 mail var
tek seferde 50 mail siliyorsan 7000/50 = 140
her 50 maili 4 sn'de silersen takriben 9-10 'dakikada mail kutun tertemiz :Pyani 10dk yapacağın bir olay için konu açmışsın :D
mevzu 10dk değil sevgili aliyk. kısa bir yolu varsa onu öğrenmek için açtım. bu rakam bir başka kullanıcı için kat kat daha fazla olabilir. o zaman da belki saatleri bulabilir yani :)
sevgilerle...