Gmail E Giriş Doğrulama Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Gmail de 2 aşamalı güvenlik doğrulaması uzun zamandır bende aktif. Sorunsuz giriş yapıyordum gmaile. Ancak son 1 aydır gmail hesabıma giriş yepamıyorum. Cep telefon numaram doğru ama kod gelmiyor.

Kullanıcı adı ve şifremi giriyorum. Sonrasında cep telefouma bir kod gelmesi gerekiyor. Ama gelmiyor ve doğal olarak hesabıma giremiyorum.

Şifremi girdikten sonra ekranda yazan şu: Mobil uygulamanız tarafından oluşturulan doğrulama kodunu girin.

Yaklaşık 2 ay önce telefonuma bir uygulama indirmiştim. Android kullanıyorum bu arada. Uygulama otomatik olarak doğrulama kodları üretiyordu. Daha sonra ben telefonumda sürüm yükseltme yaparak rom değiştirdim. Doğal olarak bu uygulama gitti. Uygulamayı yeniden kurdum ama hesabıma tekrar tanımlamam gerekti. Eee doğal olarak halledemiyorum. Yalnız cep telefonumdaki gmail uygulamasından hesabıma 7-24 erişim mevcut. Gelen mailleri hep cepten okuyup yollamak zorunda kalıyorum.

İstediğim: Bu sorunu nasıl aşabilir ve gelen kutuma web den ulaşabilirim ? veya gmail ile ilgili destek epostası veya iletişim epostası varmı ? bilen paylaşabilirmi ?

Saygılarımla,

opusdei

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

hiç  yedek kod almadın mı hocam?  pcne oraya buraya not edeydin keşke :S

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Almıştım ama nereye kaydettim bulamıyorum :D

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

http://support.google.com/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=1188780

Su bolume bir bak istersen  isine yaraya bilir...

Choose another method to get a verification code 4.secenek  ...

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

burayada sorununu yazabiliyorsun yada aynı sorunu yaşamış birine verilen cevabı bulabiliyorsun sanırım bir göz at hocam ;)

https://groups.google.com/a/googleproductforums.com/forum/?hl=tr#!categories/gmail-tr/teknik-problemler

bu da mobil sorunlar için araki bulasın içinde yada sen bir konu aç artık

https://groups.google.com/a/googleproductforums.com/forum/?hl=tr#!categories/gmail-tr/mobil

Toplam Hit: 2160 Toplam Mesaj: 5