Gmail Erişim Sarmalı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Ekim/2003
    Erkek

    Sayın müritler. Uzun yıllardır gerçek şahıs bilgileriyle sorunsuz kullanılan Gmail hesabı şifresi bir şifre tutucuda saklandığı ve bu şifre tutucuya ulaşılamadığı için hesaba giriş yapılamıyor. Yani gmail şifresini şu an bilmiyoruz.

    Hesap kurtarma sayfasında sms ile doğrulama istiyor. aynı numara iki kez yazıyor. Her ikisine de sms geliyor ve doğrulama yapıyoruz. Ardından ikinci bir yöntem daha istiyor. Burada iki adet mail hesabına doğrulama göndermek istiyor. Birisi hesabı kurtarmak istediğimiz hesabın kendisi, diğeri de aynı sorunu yaşayan başka mail adresi, ona da erişim yok.

    Google'un insanlara pasaport, kimlik ya da başka sorular soracağı bireysel telefon hattı ya da mal üzerinden bir temsilci sistemi yok mudur? Bu konuda bilgisi olan var mıdır?


    Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Mayıs/2007
    Erkek

    aynı sorun babamın mail adresinde de oldu. çok uğraştık yapamadık yeni mail adresi açtık :) sen çözersen yaz biz de kurtaralım.


    maşiyi görüyon mu maşiyi?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Ağustos/2005
    Erkek

    aslında sms geldiği zaman olması gerekir. çünkü bende aynı şekilde şifre sorunu yaşadığım zamanlar iyiki telefon numaramı zamanında kaydetmişim tamamen telefon numarasıyla şifreyi yenilemiştim. benimde doğrulama için ikinci mail adresim mynet.com üzerineydi bu adresiminde şifresini unutmuşum sadece telefon numarasıyla yenilemiştim.


    Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
Toplam Hit: 3366 Toplam Mesaj: 3
gmail