folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder Gmail Hesabı İle Msn Messenger Penceresinde Oturum Açma

Gmail Hesabı İle Msn Messenger Penceresinde Oturum Açma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    arkadaşlar benim gmail e-posta adresim var bi ara msn penceresinden oturum açabiliyrdum yani gmaili msn olarak kullanabiliyordum şimdi ise kullanamıyorum şifem de kullanıcı adım da doğru sizce neden ?

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    bende gmail kullanıyorumda böyle bişey olmadı hiç tam olarak ne diyor? yani neden açılımıyor nasıl bi uyarı veriyor?

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek
    passport.com dan onaylattın mı gmail hesabını?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hata kodu veriyor hizmet kullanılmıyor diyor bazen de ise kullanıcı adı veya parola yanlış diyo halbuki ben google sitesinde oturum açıp e postalarımı okuyabiliorum aynı şifre ile ben de anlamadım msn 8.1 sürümü kullanıyorum silip bi daha yüklemeyi denedim yine de aynı sorun...

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

galiba o gmaille ilgili bi sorun deği yada genel bi sorun... geçenlerde bendede sürekli hata kodu çıktı sürekli yeniden

deneyerek girebildim bütün gün msne mesela 8-10 kere yeniden denediğim oldu.. biraz sabret yada bi passporttan

bi daha bak bide 8.1 sürüme 8.0 yamalarından biri kurduysan yanlışlıkla ondan olmuş olabilir..

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falca
    falca's avatar
    Erkek

https://accountservices.passport.net/reg.srf?id=9&cbid=956&sl=1&vv=500&lc=1055

Şu adresten kullandığın gmail hesabıyle bir passport hesabı al.E-posta adresine xxxxx@gmail.com gibisinden.Parolanı falan belirle.Daha sonra işlem bittikten sonra bu maille msn aç.Sonra doğrulama maili gönder mailine ve onayla.Böylece doğrulanamadı iletisinden de kurtulursun. 

Was here...
Toplam Hit: 13506 Toplam Mesaj: 6