Gmail Hesabı İle Msn Messenger Penceresinde Oturum Açma
-
arkadaşlar benim gmail e-posta adresim var bi ara msn penceresinden oturum açabiliyrdum yani gmaili msn olarak kullanabiliyordum şimdi ise kullanamıyorum şifem de kullanıcı adım da doğru sizce neden ?
-
bende gmail kullanıyorumda böyle bişey olmadı hiç tam olarak ne diyor? yani neden açılımıyor nasıl bi uyarı veriyor?
-
passport.com dan onaylattın mı gmail hesabını?
-
hata kodu veriyor hizmet kullanılmıyor diyor bazen de ise kullanıcı adı veya parola yanlış diyo halbuki ben google sitesinde oturum açıp e postalarımı okuyabiliorum aynı şifre ile ben de anlamadım msn 8.1 sürümü kullanıyorum silip bi daha yüklemeyi denedim yine de aynı sorun...
-
galiba o gmaille ilgili bi sorun deği yada genel bi sorun... geçenlerde bendede sürekli hata kodu çıktı sürekli yeniden
deneyerek girebildim bütün gün msne mesela 8-10 kere yeniden denediğim oldu.. biraz sabret yada bi passporttan
bi daha bak bide 8.1 sürüme 8.0 yamalarından biri kurduysan yanlışlıkla ondan olmuş olabilir..
-
https://accountservices.passport.net/reg.srf?id=9&cbid=956&sl=1&vv=500&lc=1055
Şu adresten kullandığın gmail hesabıyle bir passport hesabı al.E-posta adresine xxxxx@gmail.com gibisinden.Parolanı falan belirle.Daha sonra işlem bittikten sonra bu maille msn aç.Sonra doğrulama maili gönder mailine ve onayla.Böylece doğrulanamadı iletisinden de kurtulursun.
Toplam Hit: 13506 Toplam Mesaj: 6