folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder Gmail Hesabımı Msn De Kullanamıyorum!!

Gmail Hesabımı Msn De Kullanamıyorum!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gundabaz
    Gundabaz's avatar
    Erkek
    arkadaslar gmail den aldığım accountu msn de kullanamıyorum parola ya da sifre hatalı mesajı veriyor yardımcı olabilirmisiniz?

Dokunmayın yetime Parmak sokar Sütüne !!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

kardeşim sen nie hemen gmail alınca msnede çalışıcak die bi kural yok ikiside rakip firmalar ortak firmamıki çalışsın bakarsan benim dünya kadar mail adresim var hiç biri msnede çalışmıyor öncelikle kulagını aç beni iyi dinle başlıyoruz nasıl çalıştıracagını öncelikle msn mesengeri açıyorsun orda hemen net passaport al var gördün mü?(işte şimdi gördün) onu tıkla ve yeni bi mail al seçenegi gibi iki seçenek karşına çıktı

1.evet varolan  email adresimi kullan

2.hayır beni ücretsiz bir mail adresi al die seçenek çıktı

işte şimdi geldik püf noktaya varol mail hesabımı kullan var onu seçiyosun ve yoluna devam ediyosun

orada açılan pencerede öncelikle mail adresin ve şifreni felan yazıyosun okadar gerisi türkçe zaten bi sorun çıkarsa pm at yardımcı olurum:))))))))))))

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gundabaz
    Gundabaz's avatar
    Erkek
    azrail baba tesekkur ederim sabaha karsi yazmistim yeni girdim simdi nete gordum eywallah..

Dokunmayın yetime Parmak sokar Sütüne !!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hugo
    hugo's avatar
    Erkek
    Saol ben zaten biliyodum :D
Toplam Hit: 11367 Toplam Mesaj: 4