Gmail Hesabını Yandex'e Bağlayamama Sorunsalı
-
merhabayın herkeşe
müritler @gmail.com uzantılılı mail adresime gelen tüm mailleri @yandex.com uzantılı mail adresime yönlendirdim ama ben Yandex paneli ile Gmail adresini kullanarak mail atmak istiyorum.
herşeyi yandexte toplama sebebim ise; telefondan kullanımı daha kolay geliyor bana. Birde internet sitelerine mail servisi veriyor olmaları da ayrı bi cici.
neyse bu sorunu aşmanın bir yolu var mı?
Hesaba bağlanamadı. Adresi ve şifreyi kontrol edin.
Doğru olduklarından eminseniz, bağlanmaya çalıştığınız hesapta IMAP protokolüne erişiminaktif olduğundan emin olun.bu yukarıda ki uyarıyı almaktan sıkıldım iyice
-
daha kolay geliyorsa mymail uygulamasını indir telefonuna hepsini orta topla ben öyle yapıyorum.
benim gmail yandex mymail hesabım vs hepsi orada. telefondaki en iyi mail uygulamasıdır kendisi
bu arada mymail mail ru nin da sahibi olan rus menşeyli bir firmadır yani yandexlede arası iyidir (mymail Mail.Ru Group.)
-
PanxeR bunu yazdı
daha kolay geliyorsa mymail uygulamasını indir telefonuna hepsini orta topla ben öyle yapıyorum.
benim gmail yandex mymail hesabım vs hepsi orada. telefondaki en iyi mail uygulamasıdır kendisi
bu arada mymail mail ru nin da sahibi olan rus menşeyli bir firmadır yani yandexlede arası iyidir (mymail Mail.Ru Group.)
Bi inceleyeyim Başgan