Gmail Hotmaile Tanıtma Nasıl
-
forumda aradım bulamadım varsa kusura bakmayın
gmaili hotmaile tanıtma nasıl oluyo bilen varmı yani gmail ile msn de oturum açma işi -
https://accountservices.passport.net/
Bu Adrese Gircen Dostum
ondan Sonra "Hesap için kaydolun" Var Sag Tarafta Onu Tıkla
"Evet, e-posta adresim kullanılsın" Diyeceksin Devamı Tıklıcaksın
sana form cıkacak buraya mailini yazcaksın bide msnde olucak şifreni yazıcaksın işte gizli soruyu falan yapıcaksın bunları dogru yaptıgında mail adresine onaylama linki gelicek linke tıklıcaksın senden kullanıcı adı ve şifresi isticek onu girdikten sonra o mail adresinden msne rahatlıkla girebilirsin!!! -
yanliz mail spama gelicek inbox degil. gmail nedense microsoftdan gelen bütün mailleri spama atıyo
-
yanliz mail spama gelicek inbox degil. gmail nedense microsoftdan gelen bütün mailleri spama atıyo
==============================================
yaparlar tabi hoca adamlar microsofta,microsoftta google a gıcık oluyo,çünkü google microsoftun tahtını arada bi sallayıveriyo duymuşsundur -
:))))))
Birde bakıyorsunuz google daki iki velet (tabii büyüdler artık) işletim sistemi yapıyorlarmış :D -
yapiyolar seneye (2007 ye)Google kendi isletim sistemini yayimliyor.bu arada Gmail neden hotmail i spamliyor,POP3 desteklemeyenlerde gordum hotmail POP3 standardinda degildir.ama hepsindemi degil tam kriterini bilemiyorum dediklerinizin cogu dogru.ama yahoo da oyle bir sorun yasatmiyor.google mail servislerinde kendi sistemlerini sadece hotmailin taklit edebildigini soylemistir.ama en buyuk rakibi kaliteli servis olarak yahoo dur.
Toplam Hit: 12382 Toplam Mesaj: 6