Gmail Mail Delivery Subsystem Sorun
-
Merhaba arkadaşlar,
Gmail'de 226 kişilik bir grup oluşturdum. Az önce gruptakilere içerisinde ek olan mail attım ama Mail Delivery Subsystem başlıklı geri dönüşler aldım sürekli.
Bu sorun nedir? Maillerim ulaşmıyor.
-
up.
-
Hocam tam olarak iletilmeme sebebini cp yapar mısın?
Belki de ufak bir tipografik hata yapmışsındır, .com yerine .con falan yazmışsındır..
-
o gruptakiler artık gmail hesaplarını kullanmıyor ve bu nedenle kapatılmış olduğundan olabilir mi ?
-
Mail Delivery Subsystem
Bu mesaj karşı tarafın mail sistemi dolu olduğunda o mail hesabı kapalı olduğunda ulaşılamadığında artık kullanmadığında
gmail tarafından atılan maillere bu şekil geri bildirirm maili gelir senin gmail grubundaki o 226 kişi artık mail hesaplarını kullanmıyordur büyüyk ihtimal ya da
girmemdiklerinden sistem hesaplarının dondurmuşta olabilir
-
bunun bir kaç sebebi olabilir, arkadşların dediği gibi hesap kapalı olabilir benim karşılaştğım bir sorunda kapasite yetmezliğiydi :) aslında sana dönen mailde neden iletilmediği açıkça yazıyor
gmail in de bir limiti var, mesela aynı anda bir defada şu kadar kişiye gönderebilirsiniz ya da şu kadar kapasitedeki dosyayı yollayabilirsiniz gibi
koruma amaçlı limitler mevcut. en mantıklı çözüm için gelen mailin tüm içeriğini buraya yapıştırırsan cevabı orada görebiliriz