Gmail Olan Adresimle, Microsoft Hesabı Olarak Skype'ta Oturum Açmak - Şifremi Unuttum
-
hocalar,
.......@gmail.com hesabımı yıllardır msn olarak kullanıyordum. Skype çıktı mertlik bozuldu. Mayısta skype kullanmaya başladım aktif olarak ve msn kapatıldığı için sadece messenger özelligini kullanıyordum skype 'ın. oturum açarken de "microsoft hesabı ile oturum aç" seçeneğini kullanıyordum taa ki şifremi unutana kadar. şifremi unuttum hesabıma giremiyorum. microsofta mail atıyorum skype 'a mail at diyorlar, skype mail atıyorum microsofta at diyorlar..
account.live.com/password/reset adresinde parola sıfırlama e postası gönder seçeneginde 2 tane mail adresi kayıtlı
şeklinde ikisine de mail gönderiyorlar ama 1. mail adresim silindi komple. öyle bi mail adresi yok. 2. olana yani ...@gmail.com 'a da sıfırlama maili gelmiyor. bu işin içinden nasıl çıkabilirim.
Not : Şimdi aklıma geldi hotmaile so..@hotmail.com diye tekrar mail açarsam yutarlar mı :D
Not 2 : Siz siz olun böyle hesaplarda otomatik oturum aç seçenegini aktif yapmayın sonra şifreyi unutuyorsunuz.
-
Tekrar mail aç geliyor hocam..Denedim daha önce sıkıntı yok...
-
Sorun halloldu :D
Eyvallah hocam, Tbt böyle bir yer işte, daha konuyu açarken cevabı bilinç altıma gönderildi :) yine de bulunsun, aynı sorunu yaşayan olur belki.