folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Gmail‘Den SMS Gönderme

Gmail‘Den SMS Gönderme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

Gmail'den SMS gönderme

Kişilerinizin cep telefonlarına Gmail Sohbet'i kullanarak SMS gönderebilirsiniz. Bu işlemi Gmail üzerinden gerçekleştirmek için:
    1. Sohbet'te ‘Arkadaş ara veya davet et’ kutusuna kişilerinizin adını girin ve Kişi adlarının sağ kısmında görüntülenen kutu seçeneklerinden SMS Gönder'i seçin. Veya, bu kişi için Sohbet pencereniz açıksa,Daha fazla & videoseçeneğini tıklamanız ve SMS Gönder'i seçmeniz yeterlidir.
    2. İletişim kutusunda ‘Bu numaraya SMS mesajı gönder ’ alanına telefon numarasını girin. Şu an için bu özellik yalnızca Amerika Birleşik Devletleri'ne ait telefon numaralarında çalışmaktadır. ABD dışında yaşıyorsanız, bu uygulamayı hala kullanabilirsiniz, ancak Sohbet ayarları sayfasında uygulamayı el ile etkinleştirinceye kadar Sohbet içinde SMS seçeneğini görüntüleyemezsiniz. 
    3. Kaydet'i tıklayın.
    4. Sohbet penceresi görüntülenir. Her zaman yaptığınız gibi sohbet iletinizi girin. Enter'a bastığınızda iletiniz girdiğiniz telefon numarasına gönderilir.
    Kişiniz yanıt verirse, kısa mesajı yanıtı Sohbet'te yanıt olarak görüntülenir. Bu sohbetler Sohbet geçmişinizde normal sohbetler gibi saklanır (ancak SMS üzerinden iletişim kurduğunuzda kayıt dışına çıkamayacağınızı unutmayın).

Not: kişinizin sahip olduğu mobil plana bağlı olarak, aldığı kısa mesajlar nedeniyle ücretlendirilmesi mümkündür.

http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=106015

denemedim.bilginize.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Programmer
    Programmer's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ÖĞRENDİĞİM İYİ OLDU

Ayet var, ayet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

tekrar bakıp kullanma çiziği :)

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek

Türkiye'de geçerli mi? Kullanan varsa baksaydık.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

yani benim heryöne 4bin sms varsa bu onun üzerinden değerlendirelecek ?

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

şu an tr yi goremedim  ben sesli mail yollama varmiş.oda güzel.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
Toplam Hit: 1311 Toplam Mesaj: 6