Gmail‘Den SMS Gönderme
-
Gmail'den SMS gönderme
Kişilerinizin cep telefonlarına Gmail Sohbet'i kullanarak SMS gönderebilirsiniz. Bu işlemi Gmail üzerinden gerçekleştirmek için:- Sohbet'te ‘Arkadaş ara veya davet et’ kutusuna kişilerinizin adını girin ve Kişi adlarının sağ kısmında görüntülenen kutu seçeneklerinden SMS Gönder'i seçin. Veya, bu kişi için Sohbet pencereniz açıksa,Daha fazla & videoseçeneğini tıklamanız ve SMS Gönder'i seçmeniz yeterlidir.
- İletişim kutusunda ‘Bu numaraya SMS mesajı gönder ’ alanına telefon numarasını girin. Şu an için bu özellik yalnızca Amerika Birleşik Devletleri'ne ait telefon numaralarında çalışmaktadır. ABD dışında yaşıyorsanız, bu uygulamayı hala kullanabilirsiniz, ancak Sohbet ayarları sayfasında uygulamayı el ile etkinleştirinceye kadar Sohbet içinde SMS seçeneğini görüntüleyemezsiniz.
- Kaydet'i tıklayın.
- Sohbet penceresi görüntülenir. Her zaman yaptığınız gibi sohbet iletinizi girin. Enter'a bastığınızda iletiniz girdiğiniz telefon numarasına gönderilir.
Not: kişinizin sahip olduğu mobil plana bağlı olarak, aldığı kısa mesajlar nedeniyle ücretlendirilmesi mümkündür.
http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=106015
denemedim.bilginize.
-
ÖĞRENDİĞİM İYİ OLDU
-
tekrar bakıp kullanma çiziği :)
-
Türkiye'de geçerli mi? Kullanan varsa baksaydık.
-
yani benim heryöne 4bin sms varsa bu onun üzerinden değerlendirelecek ?
-
şu an tr yi goremedim ben sesli mail yollama varmiş.oda güzel.