GMS Operatör Faturalı Cihaz Kampanyaları Hakkında
-
Buarkadaşınız çokyardıma muhtaç bu konuda operatörler adam gibi bilgi vermiyor tartışmama rağmen masal okuyorlar.
Şuan ki hattım TurkcellHazır Kart(TL yüklenen)
Şimdi ben istiyorum ki bu cihaz kampanyalarından birine geçeyim.
Bana konuşma önemli yok internetmiş yok facebookmuş falanmış wifi miş sikiymiş önemli değil
Bana öyle bi fatura ve tarife söyleyin ki.... Ben hattımı ona geçireyimtelefon aylık ödemeside ucuz olsun tarife de ucuz olsun.....
En uygununu bir türlü bulamadım çok muhtaç durumdayım bilgiye. o kadar diyorlar 4 tlye ayda fark ile telefon hane nerede hangisi onlar ?
net bilgilazım yanlız ona göre gidip alıcam.
-
hocam o cihaz kampanyalarında 12 aylık bi faturalı geçmişin olması gerekiyo, ve son 6 ayda 250 liradan fazla fatura tutarı ödemiş olman gerekiyo,
yani turkcelde oyle,
daha yeni aldım oyuzden.
benim aldıgım telefon nokia c3,ayda 12 liraya 24 ay odicem, aynı fiyata geliyo aslında, ama 24 ay taksit yapan biyer olmadıgı için aldım.
bana sorarsan ayda 10 lira verme 20 lira ver, 12 ay olsun hepsiburadadan falan taksitle al, aynı hesaba gelir, bitek taksit 2 yıl deilde 1 yıl olur
-
ben avea için söylelyeyim en az 35 tl lik bi faturalı hat kullanman lazım faturalarını hep zamanında yatırmış ve yatıraca olman lazım (gecikirse telefonun bedelini alıyorlar haberin olsun) 8 aydır avea faturalı hat kullanıyor olman lazım
kıcası hiç gerek yok operatörler yaş yere basmazlar :D
-
Peki bende şuan hazır kart var. Bana önerebileceğiniz her yöne ucuz bir fatturalı tarife varmı?
-
eger hala devam ediosa avea 19 liralık tarifeye geç(kontorlu bi tarife hatlı değil)
19 liraya 500 her yöne konusma 1000 sms 1 gb internet ayrıca gayetde iyi çekiyor..
şu an onu kullanıyorum
-
gerekmedikçe cazibesine kapılıp almayın, alıcaksanızda 2 yıl kullanıcanız kesin kullanıcanız bi model olsun o operatörden çıktığınız anda cihazın fiyatını PİYASA bedeli neyse onun üzerinden hesaplayıp alıcaklardır....
-
25 yaş altı, vodafone genç tarife - ayda 25 TL ye heryone 500 dk + 5000 sms heryone + geçiş yapanlara 10 ay boyunca ayda 100 dk heryone.
24 ay taahhüt verirsen ayda 10 lira ek ücretle 700 liralık HTC wildfire S telefonu cebinde. telefon sadece 240 TL ye geliyor ve sim kart kilidi yok her tele kullan.
-
aynı şeye bende gittim bugün. vodafonda da aveadada cihaz alamadım. neymiş efendim son 6 aydaki ftura tutarım 300 lir falan değilmiş. işin açığı, aylık fatura tutarı 40-50 lira olan abonelere veriyolar. bunuda sölemiyolar. vodafone da c6 600 liraydı. gittim 12 ay taksitle kredi kartına aynı paraya aldım. kafam rahat en azından :)
-
aklınız varsa kontratli hiç bir şey almayiniz..