Gnc Ürünlerini Kulalanan Varmı?
-
arkdaşlar ne zamandr protoin tozu yağ yakıcı filan almayı düşünüyorum gnc mağazaları var ankarada burda bana yakın bir yerdede yeni gördüm hem 2 alana bir beava kanpanyası var hem ürünleri iyi gibi hemde babamda bir cart varmış her ayın ilk haftası yüzde 20 indirim yapılıyor fakat kalitelimi bunu bilmyorum somut birisi bana evet alabilirsin yada ben kullandım iidir diyen varmı?
bu arada incelemek isteyenler için
-
SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
-----------------------------valla kaliteli de cok pahali olur orda. Protein tozunu daha ucuza bulabilirsin baska yerlerde. Yag yakicilar da GNC firmasinin kendi urunu degil baska markalar satiyorlar. O yuzden onu da farkli biyerden daha ucuza alabilirsin.
Yag yakici alirken dikkat et, piyasada cok markalar var ve hepsi tamamen guvenilir degil. Google'da top 10 fat burners diye arat en guzeli hangisi ise ondan kullan
-----------------------------
Dostum öyle diyorsunda meseal optimum whey 1 kilosu 90 100 ytl filan ama gnc de 650gr mı 70 ytl ve 2 alana 1 bedeva birde yüzde 20 indirimi var her ayın ilk haftası alınca? -
SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
-----------------------------3 tanesini bitirecek kadr cok calisacagina inaniyorsan al. Amerikan pazari fln varsa etrafta satarlar onlar ucuza.
-----------------------------
zaten bir ayda 1 kilosunu rahat bitiririm ki kullanuım şekli öyle sen denedinmi filan biliyormusun ben onu soruyorum.birde miillet bu ürünler amerikada burda 350 ytl olan şey orda 50 doalr:) www.ebay.com da var bunlardan sipariş etsem gelirmi kargo kaça patlar dur ben bunu en iisi ayrı konu açayım