Gnc Weight Gainer Kullananlar
-
Muridler bugün Gnc Weight Gainer 1850 aldım ama nasıl kullanıcığama göre hiç bir fikrim yok.Vücut geliştirme ile konular açılıyordu kullananız yada önceden kullananız vardır.Boyum 1.73 Kilo 62 Bodye gidiyorum antreman öncesi ve sonramısmı kullanıcam yoksa sabah akşam ?
-
antremandan sonra 25gr yatmadan önce 25gr şeklinde olmalı dostum
-
Sanırım öyle antremandan sonra yağsız sütün içine 1 ölçek 710ml.Yatmadan önce antremandan sonra
-
Günde 50 gr ı kesinlikle geçme boy ve kilona oranla günlük alman gereken protein 100gr civarıdır eğer bb yapıyorsan.kalan 50 gr ı yumurta tavuk balık et vb.hayvansal proteinlerden almaya gayret et.
-
flassy bunu yazdı:
-----------------------------
Günde 50 gr ı kesinlikle geçme boy ve kilona oranla günlük alman gereken protein 100gr civarıdır eğer bb yapıyorsan.kalan 50 gr ı yumurta tavuk balık et vb.hayvansal proteinlerden almaya gayret et.
-----------------------------
Dostum dediğin doğru 4 gün gidiyorum haftada Antremandan önce ve sonra Pet şişenin içine yarım yağlı sütünün içine 20gr ekleyicem. -
sakın ama sakın zararı az diye supplement kürü filanda deneme ;
proteini ve karbonhidratı elinden geldıgınce doğal yollardan elde et mesela ben sabahları yarım saat suda 4-5 yumurta kaynatırım kaya gıbı olana kadar bu guzel bı proteindir benım ıcın sende bu sekılde bısıler yapabılırsen cok ıyı olur ozellıkle bodyforumtr.com gıbı profların takıldıgı sıtelerden bılgı edınebılırsın kardeşim emın ol bunun yanında da bısıler alman gerekır tek basına bı naneye yaramayadabılır .o
-
vucut istiyorsan creatin al...
gaineri da yemeklerden sonra günde 3 öğün bol sütle 30 40 gr tüketki işe yarasın..üstünede spor kas uyu 3 ayda gelişme olur
-
1 ay denicem beyler bakalım sonuç nasıl olucak bide bu ishal ediyomuş çok fena :D