Gnctrkcll 10’Luk Paket Kampanyası - Bir Tek Ab'ye Girme Şartı Aranmıyor
-
http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/konusma/gnctrkcll-10luk-paket-kampanyasi
Kampanyadan Genç ya da Genç Plus Tarifelerde olan ya da 25 yaş altında olan aşağıdaki kriterleri sağlayan aboneler faydalanacaktır:
Son 3 ayda müşteri hizmetlerini şikâyet sebebiyle aramış veya müşteri hizmetleri tarafından aranmış, son 3 ayda gelen aramaları giden aramalarının %20 altında olan aboneler.
3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son aydaki TL yükleme miktarı önceki 2 ay ortalamasına göre en az %15 azalan, gelen aramalarının diğer operatör oranı % 20’nin üzerinde olan, son ay hiç sms atmamış aboneler.
3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son 3 aylık harcaması ortalama 30 TL ve üzerinde olan, bir önceki aya göre son ayda giden SMS adedini %12 ve üzeri artırmış olan, tek seferde 12 TL ve üzeri yükleme yapan, kampanyaya kayıt tarihi itibarıyla 9 TL'den fazla bakiyesi olan aboneler.
3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son ay gelen aramaları giden aramalarının %10 ve üzerinde olan, son ay en az 5 farklı diğer operatör numarasıyla konuşan aboneler.
3 aydan uzun süredir Turkcell abonesi olan, son TL yükleme tarihinin üzerinden geçen zamanı 10 günden fazla olan, son aydaki giden aramalarının dakika toplamı, önceki 2 ayın giden aramalarının ortalamasının %10 altında olan aboneler .Bu anlaşmayı hazırlayan Turkcell elemanlarını çok merak ediyorum. :)
-
Sakin kafayla okumak gerek.
-
turkcellinde ayrı bi küfür yemesi gerekli bence.
yaklaşık 10 senelik hattımı aveya taşıycam. geçen gün aradılar eskisi gibi yüklemeler yapmıyosunuz paket önerisi ister misiniz diye. daha öncede 4-5 kere tim'leri dolaştım güzel ne var acaba diyerekten tabi merak ediyorum dedim. başladı anlatmaya işte 1gb internet her yöne 500dk (yanlış olabilir dk) birde size 5bin sms hediye edicem dedi. Malum artık smsle konuşan pek bir insan yok. dedim bana sms yerine başka şeyler verin her yönede olsa bitiremem ben onu. kadın demez mi 1 aylık sadece 5k sms ve sadece turkcell içi ben hediye ediyorum diğer aylar tanımlanmıycak. fiyatta 30tl birde pişkin pişkin internet paketi alırsınız sms paketi alırsınız ayda 45tl verirsiniz diyo. ulan aveada 23tl veriyo millet çatır çutur kullanıyo ben 45tl vericem birde evimde tek tüp çekerse telefonla görüşürken kapanmazsa dua edicem. dedim k.bakmayın bu fiyatlarla ben daha turkcell'li olamam. araştırdım sordum ettim dedikleri gibi aveanın interneti çok yavaş şöyle böyle diyene pek rastlamadım. kaldı ki benim netten işim spotifyden şarkı açmak sosyal ağlara bakmak olucak downloadlar yapmıycam telefondan.
-
Şu bir gercekki turkcell dar gelirli adamın operatörü degildir. Öyle kampanya öğrenci ayakları falan hikaye. Ticaret yapıyorsan cebinde paran varsa turkcell diğerleriyle kıyaslanamaz bile ama paran yoksa uzak duracaksin.
-
böyle kampanya mı olur amk
-
2 GB + sınırsız internet
500 dk her yöne
5000 sms her yöne
= 23 TL
Avea whops.
= 25 TL
vodafone freezone.
Turkcell
anlayamazsınız...
PanxeR tarafından 10/Nis/14 14:54 tarihinde düzenlenmiştir -
çok iyi yaaaa hemen geçiriyorum
-
Oha anasını satim :|
7-8 yıllık vodafone hattımı bende geçen ay avea ya taşıdım.
Önceden sadece vodafone 1 gb internete 15 tl verirken, şu an woops a geçip 2 gb internet 500 dk her yöne 5 bin sms her yöne 23 Tl.
Hepsinden fazla fazla var. Bence en iyisi bu şu an.
-
avea çekiyomu hocam o önemli