Gnçtrkcll Müzik Olayı
-
Hocalar o hizmetten lanet olsun türkcelli olduğum halde bir türlü yararlanamıyorum. Türkcele mail attım 2 gün sonra geri dönüş yaptılar. Bana ekran görüntülerini ve şikayetimi mail atmamı istediler yaptım gene bi 50 saat geçti. Türkcell adam akıllı hizmet veremicek anladım peki hocam benim başıma gelen sorunun aynısnı yaşayan varmı sorun şu ;
Gnçtrkcell olduğum halde şarkıların altına yorum yazarken veya başka birşeyde gnçtrkcelli olmak için şunu yapın felan diyor şarkıları en fazla 29 saniye dinleyebiliyorum ayrıca şarkıların tamamını dinlemek için profilinizi güncelleyin diyor en güncel hali zaten İE ve FX ile denedim olmuyor bir türlü başka böle sorun başna gelen varmı
-
yokmu hocalar bi çaresi
-
genç turkcelliyim hiç girme gereği duymadım
şifremi bile bilmiyom yazmışlardı sildim rapidden download varken kim uğraşın
gerçi idm ile manyak sömürülür :D
-
ben baktım
şarkılar bende 19 saniye falandı
-
valla bende kullanıyorum ve hiç bir sorun yok şu anda full çalıyor tüm şarkıları idman ile dayanıcan arşivlere xD
-
kapil bunu yazdı:
-----------------------------
valla bende kullanıyorum ve hiç bir sorun yok şu anda full çalıyor tüm şarkıları idman ile dayanıcan arşivlere xD
-----------------------------hocam şeytan diyor ara m.hizmetlerini ana avrat küfür et sorunun hal olsun. Defalarca aradım mail attım yok gerizekalı bilgisiz cahil öküz bi m.temsilcileri var. Gencturkcelliyim lakin siteye girdiğimde gnctrkcell li ol diyor. Turkcell sitesinden online panele girip bakıyorum tarifeme ordaki bilgilere gnctrkcellisin diyor. Tekrar giriyorum siteye. Siteyi kullanabilmen için profilini güncelle diyor. Ee öküz zaten en güncel hali hatta resmim bile var. Ne diym zaten şu anda sinirli bi andayım mail atmştm umarım bugun geri dönüşüm yapmazlar fena küfür yerler
-
kontür yükledikten sonraki 1 aylık süren dolmuş olmasın _? aklıma geldi
-
Protesto bunu yazdı:
-----------------------------
kontür yükledikten sonraki 1 aylık süren dolmuş olmasın _? aklıma geldi
-----------------------------hocam dolsa ne olacak. 1 aylığınamı genctrkcelliyim. Zaten varolan şifremle giriş yapabiliyorum. Her 1 ayda bi kntr yüklemem mi gerekiyor oradaki müzikleri dinlemek için ?
-
ilk sıralar aynı sorunu bende yaşıyodum sonradan düzeldi eger yeni üye olduysan müzik dalgasına belki üyelik onayı filan cart curtuna takılmıştır ilerleyen günlerde düzelebilir.
edit: gerçi kaç gün olmuş dedigine göre üyelik onayı felanda degildir bu :|