Gnctrkcll Tc Kimlik İstiyor ?
-
Müridler mürideler şimdi bi mesaj geldi numarada gnctrkcll yazıyor tc kimliğimi istiyor mesajı aynen yazıyorum buraya:
Gnctrkcll de sadece gençler kalıyor.25 yas üzeri mezun oluyor. 26 yasin altindaysan TC yaz boşluk bırak TC Kimlik nonu 2233e UCRETSİZ sms at.gnctrkcllde kal.
Şimdi olaya gelirsek bir çok türkçe karakter yok mesajda.Mesaj harfi harfine aynen böyledir bende mesaj atmadım tabi ki başına böyle birşey gelen var mı ? -
atma mesaj.
turkcell müşteri hizmetlerini arayıp durumu izah et, telefon ile kaydını yaptır.
-
kontor yok be hocaa :) mesaj atmadım zaten
-
gnctrkcllde sadece gencler kaliyor,25 yas uzeri mezun oluyor. 26 yasin altindaysan TC yaz bosluk birak TC Kimlik Nonu 2233e UCRETSIZ sms at.gnctrkcllde kal.
Bana da gelen mesaj bu. Sahte gibi durmuyor pek -
Yolla hacı yolla ben yolladım cevap :)
-
iyi lan bende gerilmiştim gider ayak sosyal mühendislik kurbanı olmiyim diye :)
Jilet_Boris tarafından 01/Ara/12 20:08 tarihinde düzenlenmiştir -
http://gnctrkcll.turkcell.com.tr/#!/haberler/25-yas-mezun
edit:imla
mehmetdiyebiri tarafından 01/Ara/12 20:09 tarihinde düzenlenmiştir -
Mert045 bunu yazdıYolla hacı yolla ben yolladım cevap :)

Sağolun müridler bende tc kimliği çaldırıcaz diye telaşlanmıştım ki turkcellin sitesine bakmak aklıma gelmedi genelde kurumsal sitelerde bi bok bulamadığımdan . mesajın sonundaki kib nedir ya :)
-
kib.)
bu ne amk? bu kadar dejenere olmaya gerek yok ki bi servis için. :D
-
Sorun yok. Ben paketimi güncelledim. 1 yıllık daha uzattım. Genç Türkcell den banada aynı mesaj geldi. Neysseki hem platinum hemde gencturkcell kulüpleri üyesiyim.
İsterlerse gençTurkcell üyeliğimi alabilirler. Ben zaten mesajı kale almadım. Bugüne kadar aynı 2-3 kez 4 kişi olarak sinemaya gireceğimizde 1 platnum 1 de gencturkcell i aynı anda kullanmak dışında işime yaramadı. Önemsiz...